perjantaina, lokakuuta 27, 2006

Pikapostaus harjoitustyön lomassa,
KIITOS jälleen SNY!
"Apumuisteille" on aina tarvetta :-). Kirje saapui jo eilen, mutta en vaan enää jaksanut enää tätä päivittää illalla tuntien jälkeen. Posti piristi kuitenkin kummasti väsynyttä mieltä :-)

keskiviikkona, lokakuuta 25, 2006

Päivitykset vaan harventuu ja lähitulevaisuudessa tahti ei ainakaan nopeudu. Aikaa käsitöille jää ihan liian vähän kun menin ahnehtimaan lisäkoulutusta, töiden ja perheen ohella 30 opintopistettä puoleen vuoteen... Arvata saattaa mihin aika hurahtaa. Nyt alkaa pikkuhiljaa paljastumaan totuus työmäärästä... Täytyy kuitenkin välillä rentouttaa ajatuksia neuleidenkin parissa, ei sitä muuten jaksa!

Jotain häikäisevää on sentään valmistunut. Valoville on Tikrun huivissa saanut kaverikseen Novitan tummanvihreää Heleniä, leveyttä 11cm ja pituutta 112cm
Tytyn huivissa taasen Valovillen kaverina on Novitan karkkiväri-Samosta, leveyttä 11cm ja pituutta 137cm ilman hapsuja. Molemmat huivit on tehty 5,5:n Addeilla. Huiveja en ole punninnut niin jäätte ilman tarkempia tietoja.

Sain VIHDOIN hankittua Roguen ohjeen :-) tilasinpa samalla Erisinkin. Tuota hankintaa onkin Anti Tickle-kartiot odottaneet hartaasti. Mallitilkkua on jo aloiteltu ;-).

keskiviikkona, lokakuuta 11, 2006

Syyskuussa eksyin Amazonin sademetsiin ja sieltä kotiutui postin mukaan isokokoinen kirje viimeviikon lopulla (eipä meinannut postin täti löytää isokokoista kirjettä, joka ilmoituslapun mukaan oli minulle saapunut).

Paketti sisälsi sukkakirjoja
Sekä pitsikirjoja
Tytyn juhliessa 8-vuotispäiviä, en ole vieraiden kestityksiltä ehtinyt noihin vielä esittelyksi asti tutustua, siispä vain kannet. Vaikka taitaapi sukkakirjat sekä Gathering of Lace olla jo monelle tuttuja ;-). Uutuuskirja Arctic Lace kertoo Alaskan neulojista, alueen pitsineuleissa noudatetaan pitkälti geometrisia kuvioita, mikä tätä insinööriä viehättää erityisesti.

tiistaina, lokakuuta 03, 2006

Suurkiitos ihanainen SNY! Paketti saapui tänään perille ja piristi kummasti mieltä :-)
Tarrat joutuu jakoon, Tyty niistä jo tutki, että siellä on useampia arkkeja ;-). Huovutusvilla tulee ihan omaan käyttöön! Sen verran lupasin Tytylle, että tehdään sitten huovutustöitä yhdessä, mutta kettu on äidin juttu. En muuten ole nähnytkään ennen tuollaisia valmiita paketteja, hieno idea! Flunssankarkoitukseen tarkoitetut tulee oikeaan aikaa, Tikrulla jo nenä alkoi vuotaa, niin eiköhän se kohta ole kaikissa meissä... Ja upea kynttilä, mistä arvasit, että pidän paljon kynttilöistä? Mutta raatsiiko noin hienoa polttaa ollenkaan?