keskiviikkona, marraskuuta 29, 2006

Luvattoman pitkä päivitysväli, mutta eiköhän opintojen joulutauolla tahti taas parane. Vielä ensi viikolla pari isoa tenttiä ja sen jälkeen neljän viikon tauko
:-), joskin töissä täytyy silläkin aikaa käydä...

Ensin tärkein asia! SNY paljastui tänään :-). Suurkiitokset Helille kaikista paketeista, etenkin tästä viimeisestä. Blogi olikin minulle aivan uusi tuttavuus, mutta on heti lisättynä suosikkeihin. Näytetään nyt teillekin, mitä kaikkia ihanuuksia viimeinen paketti sisälsi...

Ensin huomasin Alpacat! Minulle uusi tuttavuus, vain kerran ennen tätä olin niitä hipelöinyt Menitassa, nyt minulla on oma alpakkapipo ja muutama kerä lankaakin, jotka huutelevat välittömästi, että etsi meille huivimalli!!! Joulukoristeet olivat Tytyn mieleen, kysyi jo, saavatko he laittaa ne kuuseen... Kynttilää kuulemma saa polttaa vasta jouluna, samoin joulukäyttöön pääsevät myös lautasliinat. Tarroista vielä neuvotellaan... Kortti jää äidin omaksi joulukalenteriksi, sellaista ei minulla vielä ollutkaan.

Pipo sopii hyvin päähän, sävy on erittäin mieleinen :-)


Vielä muistellaan vanhojakin, marraskuun alkupuolella meille kotiutui Distant Knitterin avustuksella Brittein saarilta jokunen kerä lankaa... Etenkin tuo RYC:n Cashsoft DK, mikä ihanuus ja pehmeys!!!! Minä olen täysin myyty!!! Tuli sitä mukana muutamat Additkin, mutta ne halusivat vältellä kameraa.
Musta Cashsoft kuoriutui jo Odessaksi. Pikkuisen jäi 50 gramman kerästä tähteeksi, yhden "mallikerran" olisi voinut tehdä tuohon lisää, paremmin sopisi aikuisen päähänkin. Helmet ovat Sayilalta 6/0-kokoa, unohdin jo minkä verran meni, alle 150 kappaletta kuitenkin.

2 kommenttia:

Maartsi kirjoitti...

SNY-pakettisi saapui. Suuret kiitokset siitä ja kaikista muistakin lähtetyksistä! Niitä on ollut hauska ja jännittävä saada ja kaikki ovat olleet mieleisiä. Esittelen viimeisen paketin blogissani, kunhan tietokoneemme kuntoutuu (se on vasta kolmatta kertaa rikki kahden viikon aikana), tai saan kuvansiirtosysteemin muulle koneelle.

Olen seurannut blogiasi, mutta en arvannut, että olet SNY:ni. Pidetään yhteyttä!

Anonyymi kirjoitti...

Vau, kauniin paketin sait sinäkin! Tätä SNY-juttua on ollut kiva seurata, vaikkei itse ollutkaan mukana.

Neulomasi Odessa on tosi kaunis, ehkä hienoin näkemistäni ;)