sunnuntaina, tammikuuta 28, 2007

Katsotaan mitä säätämistä tulee, päivitin minäkin vihdoin Bloggerin uuteen aikaan. En näköjään enää onnistunut edes kommentoimaan muihin Blogger-blogeihin, niin pakkohan tämä oli tehdä. Yritin Uhoavalle Gnullekin käydä kommentoimassa Merinosilkin puikkokokoa, mutta eihän se onnistunut. Tässäpä tämä kommentointi samantien. Uhoava Gnu kyseli tuolla alempana kommenteissa olisiko kaksinkertaiselle merinosilkille käyttämäni nelonen hyvä puikkokoko vai menisikö 3,5:lla. Itse kokeilin molempia vaihtoehtoja, mutta minulla on niin tiukka käsiala, että nelonen oli parempi. Normaalilla tahi löysällä käsialalla vastaavaan lopputulokseen pääsee 3,5:lla tai jopa pienemmillä puikoilla.

Säätämisen ohella valmistuneitakin näytille. Tyty rakenteli itselleen helmitiaran pienellä avustuksella, jota Tytyn Furby kyllästyneen näköisenä esittelee.


Itse sain jo viikko sitten kiire-Kirin valmiiksi, kuvat vaan sain otatettua vasta eilisiltana, kun juhla-asukin oli muutenkin päällä.

Malli: All tangled up Kiri, chart 2:stä 12 mallikertaa
Lanka: Wetterhoff Sivilla, tumma violetti, oikea väri jostain noiden kahden kuvan väliltä, 110g
Puikot: Addi 4,5mm pyörö, taas piti sinnitellä 60 senttisellä, kun ei tuossakaan koossa minulla ollut pidempää
Koko: pingoituksen jälkeen 75cm x 145cm

4 kommenttia:

Maartsi kirjoitti...

Upea Kiri! Ja Sivillaa meni noin vähän? Harkitsin lähettämästäsi langasta kolmiohuivia, mutta arvelin, ettei 100 g:lla saa tarpeeksi suurta, mutta olisi saanut. Mutta varrasvirkatusta huivista tuli kiva ja lankaa jäi vielä toiseen kapeaan huiviin.

Lellu kirjoitti...

Todella makee Kiri!!!

neja kirjoitti...

Kaunis Kiri:) Ihana väri!

joko kirjoitti...

kaunis kiri, taas! :)