sunnuntaina, kesäkuuta 17, 2007

Lähettämäni KTS3 paketti on saapunut vihdoin perille. Kyllä se matkasikin, matka kesti 1,5 viikkoa. Bridgetin blogista voi käydä vakoilemassa, mitä tuli valtameren toiselle puolelle lähetettyä. Olen kuullut, että minun pakettini on jo matkalla... odotan malttamattomana!

KTS3 package has arrived. Trip lasted, it took 1,5 week. From Bridget blog you can check what I sended across the ocean. I have heard that my package on the way too.... I can't wait!

Kerrankin varastolangat juttelee minulle, Mystery stole 3:een löytyi juuri sopiva lanka kaapin kätköistä, aikanaan Piikkopirralta tilattu Ornaghi Filatin Merino Oro. Taidan neuloa tuota kuitenkin kaksinkertaisena, lankaa on riittävästi siihenkin. 8/0 helmet tilasin Kirjohelmeltä, jonka palvelu oli todella nopeaa. Varastoja kaivellessa löytyi myös ikivanha virkkuukoukku, joka sopii mainiosti helmien pujotteluun.

Sometimes my storage yarns speaks for me, for Mystery stole 3 I found just perfect yarn from there, long time ago from Piikkopirta ordered Ornaghi Filati Merino Oro. I think, that I knit Merino Oro double, there is enough yarn for that. 8/0 beads I ordered from Kirjohelmi. When I checked my stores I found really old crocheting needle, which is perfect for placing beads.

Kesä-Ulla ja Knitty ovat ilmestyneet. Etenkin Ullan tarjonta oli loistava! To do-lista vain kasvaa...

Summer Ulla and Knitty are published. Especially Ulla was gorgeous! To do-list is growing...

3 kommenttia:

joko kirjoitti...

minäkin meinaan kokeilla ms3:sta. lankana musta merinosilkki, helmiä ei vielä ole näkynyt. pitäisiköhän ne helmet pujotella kerralla, vai onkohan se liian näpertelyä laittaa ne yksitellen virkkuukoukulla niin kuin jossakin neuvottiin? ikinä en ole helmiä neuleeseen laittanut mutta innolla odotan ensimmäistä ohjetta.

Tikrun mami kirjoitti...

Mie meinasin kokeilla tällä kertaa tuota virkkuukoukkumenetelmää, se on minulle uutta. Aiemmin olen pujotellut helmet etukäteen, mutta on siinäkin oma haittansa etenkin alkuvaiheessa, kun pitää isoa määrää helmiä tyrkkiä koko ajan eteenpäin.

Anonyymi kirjoitti...

Oh my! I just went to Ulla for the first time! All those beautiful patterns, and I can't read a word!

I think I am the only one in the world who is not knitting mystery shawl three - and they are so beautiful....

Your hogwarts sock swap pal, Arabella