sunnuntaina, lokakuuta 14, 2007

Neulontaterapiaa / Knitting is therapy

Olen ollut jo tovin aikaa aika alakuloinen, hyvin väsynytkin, kun ei uni tule. Huonouninen jakso on kestänyt taas kolmatta viikkoa. Ehkä tulevan lomaviikon aikana helpottaa, ehkä ei. Tässä tilassa mieltä on virkistänyt etenkin neulominen, se on ollut parasta mielenterveyden hoitoa.

I have been some time quite melancholy, really tired too, becouse I can't sleep well. This has lasted in this time already three weeks. I hope, that next week, holiday week, helps a little. In this situation knitting have been good therapy.

Tuohon neulontanurkkaukseeni voisin jäädä aina pidemmäksikin aikaa.
MS3 on yhä työn alla. Se on menossa sentään jo vihjeessä 6, mutta pysähtyi siihen odottamaan, että joku kerisi tuon vyyhdin... Otinpa välityöksi Stepin ja Firestarter-sukat. Raitalanka ei ole ollenkaan paras tuolle mallille, mutta halusin tehdä Stepistä muuta kuin perussukat. Oikeastaan olin kypsä perussukkien neulomiseen, siksi muu malli.

To the my knitting corner I can stay always for a longer time than I have time.
MS3 is still under working. It is already going on glue 6, but it have been waiting for a while, that someone winds a yarn... So I took to a waiting job Step and Firestarter-socks. Striped yarn is not best for that pattern, but I didn't want to make basic socks from Step, I was bored to a basic socks.


Uusin Ullakin on ilmestynyt. Upea paketti! Etenkin Louhi! Monta muutakin pääsee todo-listalle. Kyllä suomalaiset neulontaharrastajat ovat taitavia.

Newest Ulla has published. So gorgeous! Especially Louhi! Lot of things to the todo-list. Finnish knitters are skilled.

3 kommenttia:

Maartsi kirjoitti...

Minun mielestäni sukat näyttävät tosi hyviltä tuosta langasta tehtynä. Kuviotkin erottuvat kauniisti. Piristymistä!

joko kirjoitti...

minustakin tuo sävy käy hyvin. ei ole liian raitainen vaan mallikuvio erottuu selvästi.

Dipsy kirjoitti...

Your Firestarter-Sock looks absolutely beautiful - I so love the pattern as well as the colourway you've been using! Great!
Happy Knitting!