sunnuntaina, maaliskuuta 11, 2007

Nyt on kurssi ohi, jipii, jää aikaa neulomisellekin paremmin. Toivottavasti! Tämä viikko tuli lomailtuakin ja jotain on saatu aikaankin reissaamisen ohella.

Odessatehdas käynnistyi taas, aiemmin esitelty musta Odessa sai seuraajan. Edellinen oli minun päähän pikkuisen liian pieni ja kun isäntä pesi sen vielä koneessa ja se kutistui lisää, niinpä sen lahjoitin Tytylle ja tein itselleni uuden, vähän isomman. Valkoinen on vielä alkutekijöissään, menossa muualle.
Musta pipo
Lanka: RYC Cashsoft DK, musta, 60g
Koko: 11 mallikertaa ennen kavennusaloitusta
Puikot: Addin 3,25mm ja 4mm pyöröt
Helmet: Sayila, 6/0 mustat lasihelmet, 143 kpl

Sukkien malli oli mukaansavievä kuten lankakin. Ensin vain olin aika ihmeissäni aloituksesta... mutta kerrankos sitä sukan aloittaa keskemmältä, neuloo kahdella puikolla toisen puolen varpaankärkeen, palaa takaisin yhä vielä kahdella puikolla ja aloituskohdan saavutettua aloittaa jalkaterän.


Malli: Magknits, Falling in Love
Lanka: Regia Silk, n. 60g
Koko: jalan koko 37
Puikot: 2,5mm bambusukkapuikot


Uusin Knittykin on ilmestynyt. Onkohan minuun iskenyt taas sukkamania, kun mieleisimmät mallit olivat Queen of cups ja Clessidra.

maanantaina, maaliskuuta 05, 2007

Kiitokset Rogue-kommenteista, kehut lämmittävät aina sydäntä. Roguen kanssa tuli opittua monta uutta pikkujuttua, joita on hyvä hyödyntää jatkossakin. Kasausta tuli tehtyä loppuvuodesta hankitun tekniikkakirjan kanssa, tuli kerrankin siistejä saumoja.

Jotain valmistunutta jälleen. Tikru sai vihdoin pitkään odottamansa pääkallopipon. Malli muokkautui aika lailla alkuperäisestä... Valkoiset pystyrannut ja pääkallot on tehty jälkipistoin.
Malli: Hello yarn, We Call Them Pirates rajusti muokattuna Tikrun toiveiden mukaan
Lanka: Debbie Bliss Cashmerino DK, musta n. 42g ja valkoinen n. 15g sekä sisäpuolelle päärmeeseen Marks & Kattens Avanti Cotton, musta n. 11g
Koko: 96 silmukkaa, sopiva 5-vuotiaalle, korkeus ohjeen mukainen
Puikot: Addi 4mm 40cm pyörö, 4mm:n bambut ja sisäpuolen päärmeessä Addi 3,25mm 40cm pyörö

Uusi Ullakin näyttää ilmestyneen. Ensisilmäyksellä ei ollut sykähdyttävää, hyvä niin, koska todo-lista on ihan liian pitkä muutenkin.