maanantaina, helmikuuta 11, 2008

Jippii!!!

Leikkaus on onnistuneesti ohi ja toipuminen hyvässä vauhdissa, leikkauksen jälkeen iskeneestä rajusta flunssasta huolimatta. Nyt ei enää sapeta, kun koko sappirakko on poissa.

Surgery is successfylly over and recovering is going on, nevertheless I got massive flu just after surgery. Now there aren't anymore evil gall stones, doctors tooked away the whole gall-bladder.

Ennen leikkausta ehdin värkkäillä parit pikkusukat Annen tytöille, mukaan tein myös jotain pientä äidillekin. Nämähän sopivat väriltään myös Project Spectrumiin.

Before surgery I made two pair of small socks to Anne, with them something to mom too. These are good to Project Spectrum too.
Malli: Sydänsukat pikkutytöille, malli oma
Lanka: Vuorelman Veto, pinkki, 35g ja 40g
Koko: n. 26, toiset vähän isommat
Puikot: Addin metalliset sukkapuikot 3,25mm

Model: Socks with hearts to small girls, model my own
Yarn: Vuorelman Veto, pink, 35g and 40g
Size: about 26, another pair is little bigger
Needle: Addi metal dpn:s 3,25mm

Askartelemani kirjanmerkki, ihan itselleni, sopii myös Project Spectrumin teemaan, onhan toinen kristalli nimeltäänkin Fireopal.

I made bookmark too, just for me, suits to Project Spectrum theme too, another chrystal have even name Fireopal.

Tammikuun Adlibriksen kirja-alen houkuttelemana matkaa tarttui myös muutakin. Himoitsin jo pitkään tätä IK:n parhaimpia.

In January in Adlibris were book sale, there I finally bought long time wanted IK's Best of.

Toisenkin kirjaostoksen haluan esitellä, vaikka se ei liity mitenkään neulomiseen. Kotikylän pojan esikoisromaanin, jolla hän voitti Bonnier-konsernin Pohjoismaisen kirjoituskilpailun Vuosi Suomessa. Saanen esitellä Jukka Behmin Dr. Mumbai! Rohkea veto oli kirjoittaa vain yhden päivän tapahtumista vaikka kilpailun otsikoinnin mukaan olisikin pitänyt kirjoittaa kokonaisesta vuodesta. Suurella mielenkiinnolla luin kirjan, kirjoittaja osaa kuvailla mielestäni upean monimuotoisesti asioita. En vain voinut lukiessani sille mitään, että muistiini tuli aina sillointällöin se pikkupoika jonka tunsin vuosia vuosia sitten, mutta niinhän pikkuveljenikin on aina pikkupoika, vaikka onkin jo ajat sitten kasvanut minua isommaksi.

Sorry, from Dr. Mumbai more only in finnish, it is finnish writer's first book, book won Bonnier- consolidated corporation Nordic writing competition "Year in Finland". Writer is from my hometown. Book will translated in this year atleast to swedish, norwegian and danish, but nothing have mentioned from english translation.

6 kommenttia:

Altocumulus kirjoitti...

Kiva kuulla, että leikkaus sujui hyvin! Mietinkin, että pitäisi kysellä miten voit. :)

TiiQ kirjoitti...

Minäkin täällä kurkkimassa kuulumisia, mukava kuulla, että kaikki on OK flunssasta huolimatta! Voit muuten laskea blogisi kunniaksi sen, että meikäläinenkin on jäänyt koukkuun puikkoihin taas pitkästä aikaa :D.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan väriset sydänsukat Anne! Hienoa, että olet toipumassa leikkauksesta. Onneksi ei kättä leikattu. Ajattele, jos joutuis olemaan ihan vaan, eikä vois kutoa ja näpertää. Hyvä, että oli sappi ;)

Hienot sivut sinulla!

Terkuin Eliisa mammoista

Anonyymi kirjoitti...

Kiva että leikkaus on nyt ohi ja meni hyvin :) Itseltäni poistettiin sappirakko muutama vuosi sitten ja vaivat jäi sen myötä, elämänlaatu parani kummasti. Pakettia sinulle saanen lähipäivinä postiin :)

HeidiR kirjoitti...

Pidätkö meemeistä tai haasteista?

Minun blogissani on sinulle yksi tehtävä. :)

Ja hienoa, että leikkaus meni hyvin.

AnneM kirjoitti...

pitipä vielä tulla kertomaan että tytöt olivat kovin innoissaan sukista ;) Kiitos vielä. Silmukkamerkit oli myös tosi kiva yllätys. Mä en oikeasti muista laitoinko sulle edes kiitos viestiä.... noloa, viime vuosien aikana multa on kadonnut muisti ;)