lauantaina, maaliskuuta 29, 2008

Paketteja liikenteessä / Package traffic

Paketteja on ollut liikenteessä suuntaan jos toiseenkin...
Packages has been on a way...

Kiitos SNY, paketti oli todella lämmittävä! Auraan ihastuin heti kun selailin Punoksia Puikoille, mutta ei ole ollut aikaa eikä jaksamista tehdä, mutta siitä huolimatta minulla on se nyt!!! Ihana ja lämmin! Uudessa kodissa löysi magneettitaulukin oman paikkansa, Tyty taitaa omia kirjepaperit. Kurkkupastillitkin tulevat tarpeeseen vaikka sairasteluputki alkaa olla vihdoin takana ja olen jo toipilaspuolella. Mistä arvasitkin, että minun suosikkeja noista on juuri greippi ja salmiakki? Kiitos!

Package from a finnish secret swap pal. She made me Aura from book Punokset puikoille, one of my favourite pattern from that book! So wonderful and warm! It included magnet board, letter paper and throut pastilles. Last one's are still good thing even I finally start to get better.


SeijaP puolestaan sai minulta postia. Hän pitää paljon sinisestä, niin lankavalinta oli selvä heti alkuun. Ohjetta mietin pitkään, mutta kun näin SKP2008:n Jacobean-timantit löysi himmeän kiiltävä siniharmaa CTH parinsa. Tykkäsin neuloa tuota mallia, neulominen edistyi kunnon puolesta hitaasti mutta varmasti. Kuvia otin erilaisilla valaistuksilla, parhaiten väri on oikea lumihankea vasten päivänvalossa, kaksi viimeisintä kuvaa.

SeijaP got mail from me, Finnish secret sock swap socks. She likes much blue, so yarn was easy to choose. Yarn found finally partner from SKP2008 Jacobean pattern's diamonds. Colour is most right in last two pictures. Socks were nice to knit, though I could knit only slowly, but definitely.
Malli: Jacobean by Julie Persinger, 7 mallikertaa kaavio B:tä
Lanka: Cherry Tree Hill Supersock, väri Slate, 95g
Koko: n. 38
Puikot: Addin 2,5mm 100cm pyörö

Model: Jacobean by Julie Persinger, 7 repeats chart B

Yarn: Cherry Tree Hill Supersock, väri Slate, 95g
Size: n. 38

Needles: 2,5mm Addi 100cm circular

Ei kommentteja: