maanantaina, huhtikuuta 21, 2008

Muuttoväsymys alkaa helpottaa, vaikka vieläkin on monia hankintoja edessä. Mutta mikäpä piristäisi paremmin kuin SNYn huhtikuun paketti! Perjantaina oli postilaatikossa ilmoitus isokokoisesta kirjeestä, mutta harmittavasti saavuin niin myöhään, etten enää ehtinyt postiin. Niinpä pakettikortti poltteli koko viikonlopun. Tänään sain haettua painavalta tuntuvan paketin... Ja mitä se sisältikään! Alkuun näkyi jotain huovutettua... Booga Bag! Se on ollut pitkään suunnitelmissa, mutta kun allekirjoittanut ei ole oikein harrastanut huovutuksia, niin on jäänytkin suunnitelmaksi. Olen jopa ollut kateellinen Tytylle kummitädiltään saamasta BoogaBagistä, nyt ei enää tarvitse olla kade!


Tiredness of moving start to be better, even I have still many things to get. But what is better to brighten up than Finnish secret pal swap's package! Tosy I got the package, which feel heavy... First I notice something felted... Booga Bag! I have been jealous to Tyty's Booga Bag, what she got from her godmother, now I don't have to be jealous!

Booga Bag ei ollut edes tyhjä! Sisältä löytyi sukkakirja, jota en vielä omistanut. Tuota kyllä jo katselin tässä vähän aikaa sitten eräässä nettikaupassa, mutta se jäi vielä odottamaan, siis oikein sopiva kirja minulle. SNYlle tiedoksi, kyllä tuolta löytyi malleja ToDo-listalle. Sisällä oli myös jotain makeaa sekä kirje. Ja sukat! SNY, kuten kuvasta näkyy Ullan Saunasukat ovat juuri sopivat, hienosti siis onnistuit. Tytylle esittelin sukat, niin hän totesi: Wauu, ihanat! Ja mieltä lämmitti todella paljon kommenttisi sukanneulomisestani, kiitos siitä.

Booga Bag wasn't even empty! It included sock book, which I already looked, but I didn't order that yet, great book for me. There were some sweeties and letter. And socks! Saunasukat from Ulla, fitted great. Tyty said: Wow, how lovely!


Olet huippu SNY! Olet selvästi ahkera sekä taitava neuloja!

You are the greatest SNY! You are definately diligent and skilled knitter!

1 kommentti:

m-a-r-i kirjoitti...

Ihanan Booga bagin oot saanu :)