torstaina, marraskuuta 06, 2008

Hui, tässähän on ollut aikamoinen tauko blogaamisessa. Siihen on syynsäkin, väsymys kävi entistä pahempana, nyt mennään pikkuhiljaa päivä kerrallaan parempaan :-).

It has gone long time from last blogging. I've been again badly tired *sigh*. Now I'm going better :-).

Eija kyseli mitä edellisen blogauksen makoiluneuleesta oli tulossa. Ullan Revontulihan se siinä, on jo edistynyt niin hyvin, että kaipaa enää pingoittamista. Ja Tiinalle, vielä en ole ole ottanut Lidlin lankoja testaukseen, pitää ottaa varmaan näytille "ompeluseuraan" mitä voi halpislanka olla.

Tyty on tänä aikana ollut ahkerana. Tyty, ikää 10v, teki ensimmäiset ihan itse toteutetut lapaset :-). Malli äidin ja Tytyn yhteensovitus, aina ei äiti ehtinyt neuvomaan ajallaan, niin Tyty toimi ihan itsenäisesti ;-). Joskin ekan lapasen aikana äiti vähän auttoi joustimen kanssa, kun nurja oli vielä hukassa, toiseen lapaseen Tyty teki joustimen ihan itse. Katsokaapa mielenkiintoista yksityiskohtaa peukaloissa! Lankana 7 veljestä, menekki n. 45g.
Tyty, 10 year old, has made her first own mittens. In first mitten mom had to knit ribbing, but second mitten's ribbing Tyty made by herself. Yarn is Novita 7 brother, about 45 grams.


Tyty innostui myös Huopasesta, niinpä lopputuloksena oli monta virkattua lasinalustaa lahjapakettiin.

Tyty made few crocheting glas bases from Huopanen too.

Mie olen vain shoppaillut, vaikka kuinka väsytti, oli pakko käyttää Alexiksen tarjous hyväkseen. Vai mitä sanotte houkutuksesta Mamboa 4 kerää/10 euroa? Mie näen tuossa keltaisen vaaran.
I have been shopping, what you say from 4 balls Novita Mambo/ 10 euros?

Jo aikaa sitten tuli piipahdettua myös Oulussa messuilemassa, messuostosten määrä langoissa jäi vähäiseksi, vain kerä SWTC:n Bamboota Lankakaupalta ja ISO vyyhti virolaista villaa Priiman osastolta, mutta matkaan löytyi pitkään himoitut vyyhdinpuut Toikalta. Pitihän sitä äidin tuoda lapsille tuliaisiakin, Riimingan pussukat näyttivät juuri Tytyn ja Tikrun näköisiltä. Pikaisesti morjestin myös oululaisia neulojia ja oli mukava tavata livenä myös Secret Woolin Katjakin :-).

Some shopping from Oulu graft fair, SWTC Bamboo, Estonian wool, long time wanted Swift Yarn Winder and something to Tyty and Tikru.

Jotain piristystä väsymykseen piti hommata huomista työpaikan pikkujoulua varten. Kun ei muuten kirkkaat värit pysy tässä päässä, niin piti ottaa kokeiluun hiuslisäke. Oikea väri on vähän pinkimpi kuin kuvassa ;-).

Some new hair for tomorrows job's Christmas party. Because bright colours doesn't stay in this head, I tooked to test small bright toupee. Real colour is little more pink than in picture ;-).

3 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Taitava tyttö, ei voi muuta sanoa.

Hauska sun hippatukka!

TiiQ kirjoitti...

Tosi hauska peukku lapasissa :-D. Ja makee hiushärpäke - tarttis itsekin jotain piristystä, pää vaan harmaantuu kilvan naaman kanssa...

Päivi kirjoitti...

Mukava lisäkeväri. Vyyhdinpuita minäkin kaipaisin, jokohan Tampereen messuilta vai joulupukilta...
Kiitos Pöllön sulat -sukkaohjeesta, niitä oli mukava kutoa, mutta ei ollut mikään seurustelumalli;) tv:tä pystyi kuitenkin katsomaan ainakin välikerroksilla.