perjantaina, toukokuuta 15, 2009

Tytyn töitä ei olekaan pitkään aikaan tullut esiteltyä. Moni niistä onkin vielä kuvaamatta, käsityökerhossa ovat tehneet haastaviakin juttuja kuten kirjansidontaa ymv. Tässä kotiaskaretta, ei aavistustakaan mitä tuosta I-cordista on tulossa. Samassa esille iskän ja minun yhteistyössä tehtyjä puikkopiikoja. Iskä sorvasi puuosat ja mie laitoin Tytyn väritoiveiden mukaan kuminauhat.

I haven't shown for a long time Tyty's works. They waits phografing... Here Tyty's newest work, I don't have any idea what she is doing from that I-cord. Same time to show needles keepers, I made those with my dad, dad lathed wooden parts and I put rubber wires, Tyty choosed colours of rubber wires.
Toinen etiopianuttukin on valmis. Nallesta ja 67g. On Nallella ja Nallella eroa, niin karkeusasteessa kuin menekissä, jälkimmäinen on tehty ihan samalla silmukkamäärällä ja olat jopa vähän useammilla kerroksilla niin menekkiä oli vähemmän. Ekaa mietin, että taitaa olla ihan liian karkea vauvalle, pitää kokeilla pehmittäisikö pesukone.

Second Ethiopian baby cothee is ready. Novita Nalle, 67g. Nalle and Nalle have huge difference, first one was quite rough yarn and thicker too. I thought is first one too tickling for baby, I have to test washing machine before sending do it soften the coatee.

1 kommentti:

Mari kirjoitti...

Ihanasti menee värit tuossa etiopialaisnutussa. :)