torstaina, huhtikuuta 13, 2006

Päivittelyä pääsiäisen alla. Tänään pääsin aiemmin pois töistä ja kun jäi luppoaikaa kaupungilla, niin arvata saattaa, mikä on lopputulos... matka vei lankakauppaan ja allaolevat langat halusivat meille. Kuvan taustaväri tuli järkyttäväksi, kun kuvankäsittelyllä sain lopulta langoille lähelle oikean värin, tuommoinen tumma oranssi. Lankakaupan myyjä meinasi, että tässähän olisi sinulle justiinsa sopiva värikin... nämä on tarkoitus saada joku päivä tämän mallin mukaiseksi. Aikataulu vain voi olla hyyyvin venyvä. Ostoksilta tarttui mukaan myös tarpeet silmukkamerkkeihin... Jospa ne olisivat huivia tehdessä avuksi.


Nämä halusivat meille

Ja sainhan ennen pääsiäistä nuo Woolin omponväriset sukatkin valmiiksi. Ja lopputulos, argghhhhh, on aivan liian iso... ja Wool näyttää olevan lisäksi armoton epätasaiselle käsialalle. Jos ei pesukone yhtään noita tiukenna, niin joku tuttu, jolla on vähän isompi jalka, saa uudet sukat. Ja itse saan mennä Wool-ostoksille, haluan tuonväriset sukat! Tässä olen ihaillen katsellut toisten aikaansaamia sukkia, upeita! Miten sitä tuntuu, että omat sukat aina epäonnistuu ja taas palaan puseroiden pariin. Onneksi anoppi sukittaa lapset, niin heidän ei tarvitse olla äidin koekaniineina jatkuvasti. Vai siitäkö tuleekin itselle rimakauhu, kun anopin sukat on niiiiin tasalaatuiset (ja harmi kyllä tasavärisetkin, sinistä pojalle, punaista tytölle, ja sitten on kaikki ne lähes samankokoiset sekaisin, aina saa olla pareja etsimässä).


Malli: Novita Nalle Color vyöte, paitsi varsi lyhennettynä ja jalanmittaakin naistenkoosta vähän lyhennetty
Lanka: Novita Wool
Puikot: 2,5 ja 3

Hyvää pääsiäistä kaikille!

6 kommenttia:

Maiju kirjoitti...

Toi oranssi lanka on a i v a n i h a n a n värinen!

Tuulia kirjoitti...

kaunista lankaa :)

ja sukkiin patee yks nyrkkisaanto: vain tekemalla ja opettelemalla voi tulla hyvaksi. Tasainen kasiala on opettelujuttu, ja toisaalta esim. uudet bambupuikot voi muuttaa kasialaa, kun ne luistavat eri tavalla kuin kuluneet. Ja enemman sukkia neuloneillekin kay vahinkoja, mullakin on yhdet Nalle-sukat joista toinen on selkeasti isompi kuin toinen. (Syyna oli kylla bambupuikot.)

Tsemppia opetteluun, sukat nayttavat oikein hyvilta :)

tikru kirjoitti...

Mulla ainakin novitan sukkaohjeista tulee ihan liian isoja. Voi huoletta pienentää puikkokokoa ja vähentää silmukoita. Muutenki novitan langoilla jos neuloo sukat, ne voi alussa olla jopa kireet, mut lanka jotenki löpsähtää pesussa. Eli valitettavasti pesu ei taida kiristää sun sukkia.

Kuten tuulia sanoi, vain tekemällä..

Lucinda Lynx kirjoitti...

Keep knitting there, practise makes perfect! En minäkään vielä saa sukkiani tehtyä kunnollisiksi...mutta ajoittain harjoittelen kuitenkin ja uskon että se auttaa. Kiilat ovat ne pahin pala...se silmukoiden poimiminen. Tiimalasia en ole vielä uskaltanut koettaa.

Tikrun mami kirjoitti...

Kiitos kaikille kannustuksesta sukkien kanssa :-), ehkäpä minäkin joskus saan aikaiseksi kunnolliset sukat, kun vain maltan harjoitella. Kuvan sukat saivat pyhinä uuden omistajan, oman mummoni, josta ei ole enää itselleen sukkia neulomaan (ikää yli 90v), hänelle sukat tarvitsevatkin olla löysät, jotta hän saa ne itse jalkaan. Ei siis testisukat menneet hukkaan.

isrik kirjoitti...

Kantapään jälkeen kaventaessa ei kannata tehdä välikerroksia. Siten olen saanut parhaiten istuvat sukat. Usein teen myös päällypuolen joustinneuleella. JA puikot Nalle 2.5 ja 7-velj. 3.