sunnuntaina, huhtikuuta 23, 2006

Tuli perjantaina käytyä paikallisilla monialamessuilla, käsityötä, puutarhaa, vapaa-aikaa ja mökkeilyä. Messutarjonta oli vain tosi heikkoa, ei meikäläiselle oikein mitään mistään, vaikka pihaakin pitäisi olla rappauksen jälkeen innokkaana laittamassa ja käsityöt kiinnostaa useimmiten enemmän tarvikkeina ja lankoina enemmän kuin valmiina töinä. Tarvikkeita ja lankoja ei neulojalle ollut mitään :-(, tai kuvan kori tuli ostettua kylläkin "neulontatarvikkeeksi" ;-), kun isäntä muistaa satunnaisesti huomautella olohuoneessa lojuvasta muovipussista... Kerrankin löytyi kori, joka ei ollut ihan yksivärinen, sävyltään meille sopiva ja vähän kulmikkaampikin kuin perinteiset korit. Puutarhavinkkejä ei tullut mitään... Saamme kai kohta tyytyä siihen "valetaan koko piha betonilla ja maalataan vihreäksi..."


Messuostos

Valmiita töitä ei ole vieläkään näytille, mutta niin virtuaalinen käsityö kuin tytyn puserokin ovat loppusuoralla, tytyn puseroon pitää laittaa hihat paikalleen ja ommella sivusaumat, ehkäpä jo alkuviikosta neulontauutisiakin.

4 kommenttia:

Tellu kirjoitti...

Ihana kori! Olen aina säilyttänyt keskeneräisiä käsitöitäni käsityökopassa, jonka olen perinyt äidiltäni. Kopalle on aina myös löytynyt paikka olohuoneesta. Itse asiassa, otinkin eilen omasta käsityökopastani valokuvan mahd. tulevia blogijuttujani varten.

joko kirjoitti...

harmi vaan, että mitään tarvikkeita ei messuilla ollut myytävänä. minullekin tarttui mukaan vain yksi kortti. hienoja käsitöitä kyllä oli, ihailin seinälle laitettavia huovutettuja töitä.

Altocumulus kirjoitti...

Mun teki mieli tuonne messuille, mutten sitten jaksanutkaan, näköjään en menettänyt mitään. Kori on kyllä hieno. Mulla on keskeneräisille töille Tellun tapaan äidiltä saatu (pummittu) kori käytössä.

MysteryKnitter kirjoitti...

Hieno kori!