keskiviikkona, joulukuuta 27, 2006

Joulu hurahti ohi, siispä hyvää loppuvuotta ja Onnellista Uutta Vuotta 2007!

Täällä Odessatehdas toimi taas, vuorossa punainen Odessa, Tyty vaati itselleen tuon myös. Eikä tule takuulla olemaan viimeinen Odessa.
Malli: Magknitsin Odessa
Lanka: Novita Wool, n. 40g
Helmet: Sayila, lasisiemenhelmet 6/0, helmiä meni 132 kpl
Puikot: Addi 3,5 ja 4,0 pyöröt ja 4mm bambusukkapuikot

Hurahdin minäkin kokeilemaan magic loop-systeemiä. Silmukat piti kyllä luoda perinteisesti ja ekat pari riviä tehdä perinteisillä sukkapuikoilla näin ekalla kokeilulla, mutta eiköhän jatkossa sekin jää pois. Työn alle pääsivät Jaywalkerit, lankana Online ja pyörönä Addin 2,5mm 100cm:senä. Minun käsialalle voisi varmaan 2,75 voisi olla parempi, mutta mistäs sen koon löytäisin... Vaikuttaa hyvältä tekniikalta, etenkin kun pääsin kantalapun jälkeen jatkamaan kiilakavennuksia on tuo joustava "letku" vain plussaa, ainakin tällaiselle, jolla on tiukka käsiala.

Viimeisinpänä vaan ei vähäisimpänä esittelyssä pukinkontista esiin tuleet kerät. Tätä lankaa olen toistaiseksi päässyt vain toisten blogeissa ihastelemaan,
nyt sitä on minullakin :-). Suurkiitokset pukin apurille!

5 kommenttia:

Riinuzka kirjoitti...

Hyvälle näyttää, sekä Odessa (hmm, mulla olisikin vielä punaista Woolia jemmassa) että Jaywalkerien alku! Minullakin lankaa olisi noihin sukkiin, mutta sopivia puikkoja ei löydy... Eli selkeästi lankakauppa kutsuu? ;)

Satu U kirjoitti...

Kiitos käynnistä ja HYVÄÄ UUTTA VUOTTA MYÖS SINULLE!

Anonyymi kirjoitti...

näyttää kivalta tuo jaywalkerin alku!

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihastuttava ja kaunis punainen pipo.

t:Sari
http://merikko2.vuodatus.net

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis Odessa:)