maanantaina, joulukuuta 18, 2006

Vihdoin pääsee esittelemään koko syksyn pikkuhiljaa edennyttä työtä, joka oli tarkoitus joululahjaksi valmistua. Ja niinhän se valmistuikin, nippa nappa ennen luovutusta, perjantaina irroittelin pingoituksesta. Saaja sai tekeleen viikonloppuna ja oli erittäin tyytyväinen lahjaansa.

Kuvasta pilkistää erittäin monille tuttu kuvio
All Tangled Up Kirihän se siinä. Vasemman kainalon alta muuten pilkottaa neulontanurkkaukseni, seinävalokin neulomista varten asennettu ;-).
Malli: Kiri, Chart 2:sta 18 mallikertaa
Lanka: Grignasco merinosilk kaksinkertaisena, beige, 125g
Puikot: Chart 1 Addi 3,5mm 60cm pyörö ja muu Addi 4mm, sinnittelin 60cm pyöröllä, olihan se lopussa aika täynnä... Koko: ennen pingotusta 62cm x 125cm, pingoituksen jälkeen 90cm x 175cm

Kuten jo aiemmin vihjaisin, olen taas joku aika sitten vieraillut Amazonin sademetsissä. Tällä kertaa meille kotiutui tekniikkakirja, jota aloin himoitsemaan Kristelin esittelyn myötä, neulekirjastoni kun ei tekniikkapuolta vielä kunnolla hallinnut. Kirja on neulojan unelma kierreselkäisenä, miksi kaikkia neulekirjoja ei tehdä sellaisina...
Ja kotiutui valtameren takaa myös kauan himoitsemani tämän syksyn uutuus
Koitin kuvata parhaita paloja, mutta totesin, että Grumperinalla on paaaljon paremmat kuvat, siispä siellä voi käydä vilkaisemassa pitsi-ihanuuksia. Musta Myrtle leaf shawl on ehdoton ykkössuosikkini, se tulee ainakin pääsemään puikoille. Kirja on saanut myös ihan oman blogin.

Arvontapaketti on lähtenyt viime viikon lopulla kohti Marin blogia, toivotaan, että ehtii ennen joulua.

Rogue etenee myös hissukseen, molemmat hihat ovat valmiit, toisen ehdin tehdä jopa 1,5-kertaa... Nyt olisi oiva aika antaa vinkkejä, mitä kannattaa huomioida, kun tekee takkimallisen Roguen.

Näissä tunnelmissa joulukuusen hankintareissulle, palataan!

9 kommenttia:

villasukka kirjoitti...

Kiri on upea!!! Ja tuon jälkimmäisen kirjan hommasin minäkin tänä syksynä - huokailen ja ihailen kuvia aina kun masennus iskee.... :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiri on aina yhtä ihana... Mä tilasin tuon kirjan joululahjaksi mieheltä, kaipa sitten käyn sen itse ostamassa välipäivinä... se on tosiaan huokailukirja :-)

Minnie kirjoitti...

Kiri on ihana, valkoisena jotenkin erityisen upea. Uudet kirjahankinnat näyttävät myös tosi mielenkiintoisilta!

Anonyymi kirjoitti...

kiri on kaunis!

Satu U kirjoitti...

Kaunis Kiri! Ja voih, tuota Victorian Lace today kirjaa minäkin himoitsen itselleni..... (miten niin huivihullu?)

Taiska kirjoitti...

Hieno Kiri!
Olethan lukenut Rogue-vinkit osoitteesta
http://www.girlfromauntie.com/patterns/shop/rogue/roguemods.php

Tikrun mami kirjoitti...

Kiitokset Kirikehuista :-)

Taiskan antaman linkin ohjeita olenkin jo vilkaissut, mutta jos jollain on vielä ihan käytännössä koettuja vinkkejä Rogueen, niin ne ovat hyvin tervetulleita.

Ripsu kirjoitti...

Ihana Kiri! Varmasti on lahjansaaja ollut iloinen :)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kaunis Kiri!
Sain samaa lankaa joululahjaksi, ja 3.5 mm bambupyörön, jolla suunnittelin neulovani. Onko vinkkejä tuosta puikkokoosta? Olisiko nelonen parempi?