sunnuntaina, joulukuuta 30, 2007

JYV 07
Jouluaattona muiden pukin pakettien kaverina oli myös JYV-paketti. Maltoin odottaa aattoon :-). Paketti oli odottamisen arvoinen, aivan mahtava! Sisältönä oli lankaa, lankaa, lisää lankaa, wau, vihreää teetä (mistä tiesitkin, että tällä hetkellä sairauteni vuoksi voin juoda käytännössä vain vihreää teetä, en juurikaan mustaa teetä enkä kahvia ollenkaan), itsevalmistettu riipus ja lämpöiset sukat!

In the Christmas evening, with Santa Claus other packages, was Finnish Christmas suprise swap package too. I was patient, I waited until Christmas evening :-). Package was worth of waiting! It included yarn, yarn, more yarn, wow, green tea, locket made by Kata and warm socks!
Suurkiitos Villa Lunan Kata!!!!

Great thanks Villa Luna's Kata!!!
Lisää joulujuttuja tuonnempana.
More Christmas things later.

1 kommentti:

Kata kirjoitti...

Ihanaa että tykkäsit paketista..:) Tee-jutusta mainitsit sähköpostissa, en mä nyt sentään ihan noin selvänäkijä ole..Vihreä lanka on virolaista villaa, sitä samaa mitä on käytetty Ullan Revontulihuivissa. Olisin mielelläni neulonut itse sukat pakettiin, mutta aika vain loppui kesken..Kiitos myös itsellesi paketista, se oli hieno!