lauantaina, tammikuuta 19, 2008

Alkuun vielä muistelua viime vuodelta. Isäntä meni ja pesi minun Sivilla-Kirin! Ja Sivilla ei tykkää alkuunkaan tavallisesta kirjopesuohjelmasta kuten kuvasta näkyy! Arvatkaapa harmittiko!

Still remembering last year. My husband washed my Sivilla-Kiri on washing machine! And Sivilla don't like at all regular washing program like you can see! Guess was I annoyed!

Kun kerran täällä on talvi, vaikka hyyyyvin leuto sellainen, tarvitsin toppatakin kanssa uuden huivin. Pikkuhuiviin löytyi täydellinen lanka viimeisimmässä Tylypahkavaihdossa tulleesta paketista. Tuo angora-villasekoite on ihanan pehmeää.

When we have still winter in here, even it is really warm winter, I needed a new scarf with my winter jacket. To the small scarf I'll found perfect yarn from last Hogwart's swap package. That angora-wool is really soft yarn.
Malli: Langankierteen Feather and fan, kahdella mallikerralla
Lanka: angora-villasekoitelanka, valkea, 60g
Koko: 21cm x 115cm
Puikot: Addi turbo 5mm pyörö

Model: Feather and fan from Langankierre, 2 motifs
Yarn: angora-wool blend, white, 60g
Size: 21cm x 115cm
Needle: Addi turbo 5mm circular needle


Tämä vuosi onkin alkanut hiljaisissa merkeissä ja niin varmaan toistaiseksi jatkuukin. Väsymys onneksi alkaa pikkuhiljaa helpottaa ja leikkauspäätöskin on sappirakolle saatu, se voi olla jo 2,5 viikon päästä jos verikokeet ovat ok ja sallivat päiväkirurgisen toimenpiteen.

This year have been started in quiet and might continue so too. Tiredness fortunately started to be better and I have got a surgery decision to my gall-bladder, it might be already 2,5 week if they can do that in "day surgery".

Tämän vuoden ensimmäiseen vaihtoon tuli kuitenkin jo ilmoittauduttua. Salainen neuleystävä 2008 alkaa helmikuun alussa.

I already register this year's first swap. Finnish secret pal 2008 starts on February.Ravelryyn kirjauduin jo marraskuussa, mutta ajan ja voimien puutteen vuoksi tutustuminen sinne on vieläkin alkutekijöissään. Vaikuttaa kuitenkin aikamoiselta aarreaitalta! Sieltä minut löytää nimellä Tikrunmami.

To the Ravelry I singned already on November, but because of a too little time and my bad condition getting to know Ravelry better is still in starting position. It seems to be quite a treasure box! You can find me in there by name Tikrunmami.

2 kommenttia:

TiiQ kirjoitti...

Auts että tuo huivin kutistuminen teki pahaa, kun sen on kerran luonnossakin päässyt näkemään... Täältä vielä jaksamishalaus (( ))!

Tikrun mami kirjoitti...

Kiitokset TiiQ