sunnuntaina, helmikuuta 15, 2009

Ystävän yllätys 14.2.2009 / Friends suprise swap 14.2.2009

Tällä viikolla postipoika joutui ahkeroimaan ympäri Suomea Ystävien yllätysten kanssa. Paketti saapui myös tänne Villa Lankalan lähettämänä. Ensimmäinen ajatus oli, että voi valtava miten iso paketti!

Ensimmäisenä silmiin osui aivan ihana kortti! Tuo pääsee olemaan esillä. Tyty ja Tikrukin ovat tuota ihastelleet. Lisäksi oli 3 erillistä pakettia. Äidille, Tytylle ja Tikrulle, kaikille omat. Tyty ja Tikru ovat olleet tosi otettuja, että hekin saivat omat paketit, ovat kaikille kavereilleen niiden sisältöä kehuneet keihin ovat viikonloppuna olleet yhteyksissä.

Tytyn paketti sisälsi lankaa ja villaa vaikka huovutukseen. Tyty (ja äitikin) on nuuhkinut noita innoissaan, miettii kovasti mitä noista tekisi, etenkin tuosta valkoisesta villalangasta. Myös pussissa oleva valkea karitsanvilla ja ruskea suomenlampaan villa on saanut erittäin paljon huomiota. Tänään äiti sai hajulla varustetun herätyksen, Tyty toi suomenlampaanvillan nenän eteen aamuherätyksenä ;-).

Tikru on myös ollut omasta paketistaan tosi innoissaan, kaikesta sisällöstä sekä itse rasiastakin. Hai-avaimenperä pääsi jo avainnippuun, se on kuulemma paras avaimenperä mitä ikinä on ollut. Ja purkkana sattui olemaan Tikrun lempimakua, siitä poika on muistanut muistuttaa vielä tänäänkin moneen kertaan.

Äiti sai puolestaan jotain aivan upeaa. Salmiakkia sekä suklaata, molemmat herkkua (arvatkaapa onko niitä enää jäljellä...). Hyväntuntuista ruotsalaista lankaa joka on minulle aivan uusi tuttavuus. Värikin on juuri minua! Entäpä tuo bolero, se on enemmän kuin koskaan osasin odottaakaan. Väri on oikeampi nojatuolikuvassa kuin päällä. IHANA! Katsokaa vaikka! Kuinka upeaa työnjälkeäkin!

Mie lähetin paketin puolestani Villa Lankalalle, johon voi tutustua täällä. Tässä pientä esimakua paketissa olleiden helmitöiden muodossa.

Suurkiitos Villa Lankalalle! Mahtava vaihto, oli mukava suunnitella jälleen yllätystä! Villa Lankala oli ennestään aika tuntematon minulle blogimaailmassa, mutta tulen jatkossa ehdottomasti seuraamaan blogia! Kiitos myös vaihdon järjestäjälle Käsintehdyn Katille.

Just few words in english. I was in finnish swap Friends suprise 14.2.2009. My friend was Villa Lankala, gorgeous friend, like you can see! My package to her you can check here.

2 kommenttia:

TiiQ kirjoitti...

Aivan mieletön vaihto! Tuo bolero on kertakaikkiaan ihana, ei voi kun huokailla... Just tämän takia en itse uskalla lähteä mihinkään vaihtoihin, kun en kuitenkaan osaisi noin ajatuksella ja taidolla suunniteltuja paketteja kasata!

Villa Lankala kirjoitti...

Kiva, että tykkäsit bolerosta ja oli sopivakin. Jännityksellä odottelen mitä Tyty keksii langoista värkätä. Oli mukavaa, kun olit vaihdossa parini. Tämä oli minun ensimmäinen vaihto. Kiitos vielä kerran itsellesi!
Tulen myös jatkossakin poikkemaan sinun blogissa. Hauskaa ja aurinkoista teille kaikille!.