perjantaina, helmikuuta 20, 2009

Insinöörihuumoria / Engineer humour

Oli ihan pakko tehdä Ingenjör-tiskirätti ;-), kyllähän joka insinööri "ingen jör"-rätin tarvitsee. Ehdottomasti kuvan mukaisella tavalla kirjoitettuna. Tämä tuli vain tehtyä jo tammikuussa, niin tätä ei voi laskea hamsterigrammoihin.

I needed to do Ingenjör-dish cloth for myself. Don't you think too, that every engineer needs that ;-). For readers who don't realise the joke in that a little explanation: in swedish engineer is Ingenjör and "don't do nothing" is ingen gör, both are pronouncing almost the similarly. We engineers hear often from that...

Malli: oma
Lanka: Lanaknits Allhemp6, väri brick, 36g
Koko: 26 x 16 cm
Puikot: Addi Lace 4 mm

Model: my own
Yarn: Lanaknits Allhemp6, colour brick, 36g
Size: 26 x 16 cm
Needles: Addi Lace 4mm

Tyty alkaa olla joka blogauksessa, sanoinkin jo hänelle, että Tyty tarvitsee pian oman blogin. Viimeisin idea Tytyltä on virkatut hiuslenkit. Kässäkerhon ope oli kuulemma opettanut noiden teon. Hyvä idea jämälankojen käyttöön, yhteen ei mene paljoa lankaa. Keskuksena on pyöreää, päällystettyä kuminauhaa ja vähän mukaan 6/0 lasihelmiä uloimpaan kerrokseen, niin näyttävää tulee.

Tyty is in almoust every blogging nowadays. Newest idea is crocheted hair bands. Good idea for using leftover yarns, for one don't go much yarn. Center is textile covered rubber band and some little 6/0 glass beads to the outest layer so fine bands are ready.

Tulipahan taas langettua... mutta en kuitenkaan lankaan ja tämäkin ostos oli jo tammikuun puolella. Tiiq oli hommannut Ruottin maalta ommeltavia merkkejä. Ne näyttivät niin hyviltä, että minun piti saada kanssa noita... Mikä parasta noissa, niin noita ei tarvitse edes päistä huolitella, olivat niin hyvin tehtyjä.

I have been shopping... but not yarn in this time. Tiiq was bought sewable markers from Sweden, they looked so good that I wanted too those...

Tiiq on tosi hyvä ompelija, niinpä meidän vaihdantakaupoissa vein hänelle kankaita helmimerkkien ja jämälankojen mukana ja sain jo pari valmista kassia takaisin, kolmas on vielä tulossa. Upeita kasseja, tummempi on ollut jo käytössä ja on saanut huomiotakin töissä.

Tiiq is really good sewer so in our changes I gave her some bead markers and yarn with fabric and I already got back 2 bags, third is coming. Gorgeous bags, darker has been already in use.

5 kommenttia:

Villa Lankala kirjoitti...

Hauska tiskirätti :-). Täälläkin tahdotaan oma sellainen. Sillä pyyhkii hyvin. Tytylle terveisiä, että olisi blogille jo yksi vakilukija tiedossa. Ihania kasseja:-), joissa ihanat kankaat.

TiiQ kirjoitti...

Kiva kun tykkäät kasseista, kyllä niitä olikin ilo ommella! Täällä päässä on puolestaan silmukka- ja kerrosmerkit kovassa käytössä, en käsitä, miten olen ennen ilman selvinnyt! Ja langoistakin syntyy...

Anonyymi kirjoitti...

Salainen neuleystäväsi (myös insinööri) voi kertoa että pehmeä-kova paketti on postissasi ensi viikolla.. ;-)

Inkeri kirjoitti...

Lankahamsterikirja lähti tänään postissa Sinulle.

Tikrun mami kirjoitti...

Inkerille kiitokset paketista!

Salaiselle Ravelry-ystävälle: nyt alkoi jännittämään....

Tiiq, taitaisi noita lankoja joutaa minun puolesta lisääkin, mutta Tyty on alkanut niitä omia...

Villa Lankala, tuo hampputiskirätti on tosiaan hyvä käytössä