maanantaina, elokuuta 31, 2009

JIIHAAA, sain paketin!!!! I got the package!!!

Suomalaisten Ravelryn syysvaihdon paketti on täällä! Nyt jo, wow! Mitä lankoja, molemmat uusia tuttavuuksia, Tikrukin totesi yhdessä pakettia avatessamme, että ihanan pehmeitä :). Ohjeen mukaiset sukat tulen toteuttamaan, nuo on ihanat. En ollutkaan noihin törmännyt, suunnittelijalla on näköjään useitakin upeita sukkamalleja, mahtava löytö. Mikä yllätys oli kaaviomagneetit, juuri tuollaisia en ole nähnytkään, tulevat ihan takuulla käyttöön! Helmistä pitää tehdä ihan itselleni silmukka- ja kerrosmerkkejä. Herkut kelpaa kaikki, kehtaankohan tunnustaa... kuvaushetken jälkeen on osa herkuista jo kadonnut...

I got Finnish Ravelry autumn swap package!!!!! What yarns, gorgeous pattern, totally new for me. Chart magnets are really useful, beads for my stitch and row markers and goodies!!!


SUURKIITOS IHANA PARINI!!! Nyt pitääkin alkaa salapoliisityöhön...Kivikasakin tuli tänään Kiinasta ;-)
Sukkasato alkaa huomenna, minut löytääpi Heinäladosta. Pitääpä sen aikana neuloa jokuset sukat kuopiolaisille vanhuksille ja sadonkorjuun jälkeen vielä jokuset lisää.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

kiva että tykkäsit :)tuli niin hyvä mieli nyt:) admiral on yksi omsita sukkalankasuosikeistani...simppeliä peruslankaa. Shibuita en ole itsekkään kokeilut, mutta se vaikutti ihan juuri sinun langaltasi :)