maanantaina, syyskuuta 14, 2009

Joulusukkaprojekti kuopiolaisille vanhuksille etenee :). Ensisijainen kohde on Kuopion kaupungin sairaaloiden pitkäaikaisosastojen vanhuksille. Joulusukkablogista voi käydä lukemassa lisää sekä tarkempia ohjeita. Huomisesta lähtien pääsee sukkia viemään LankaMatkaan ja Nappi ja Nauhaan sekä neuletapaamisiin ja ainakin allekirjottanut ja Distant Knitter ottaa myös vastaan sukkia.

Christmas sock charity project goes on :). First target is senior citizens in Kuopio city hospitals long time department title.

Viikonloppu vierähti hopeasormusten tekemisen harjoittelussa. Mielenkiintoista hommaa, sitä pitää päästä tekemään jossain lisää! Lisää kuvia helmeilyblogin puolella.

Last weekend went with practicing of silver rings. It was really interesting! More pictures in my beadwork blog.

Helmeiltiin tässä eräänä päivänä Tikrun ja Tytyn kanssa. Äiti antoi ohjeet, lapset pujotteli helmet ja äiti taas viimeisteli. Rannekoruissa ei ole mitä tahansa värejä, vaan värit ovat Etelä-Afrikan lipun värit.

One day I, Tikru and Tyty made some beadworks. Mom gave guidelines, kids weaved seed beads and mom made finishing work. Colour in bracelets wasn't just some colours, but they are colours from South-Africa's flag's colours.


1 kommentti:

Ripsu kirjoitti...

Ihania sormuksia! Ja rannerenkaat on myös kivat :)