tiistaina, joulukuuta 16, 2008

Joka kuuseen kurkottaa, se Petäjään kapsahtaa... Tämä sananlasku tuli eilen liiankin todeksi. Blue1 järjesti minulle turhankin hyvin neuleaikaa. Klo 17 kone peruttiin kokonaan ja me päästiin lähtemään Hki-Vantaalta kohti Kuopiota vasta 23.50! Tuli pitkä työpäivä! Siinä tuli sitten pää ja puikot sauhuten tikuteltua kokonainen Maija-Petäjä eilisen aikana. Onneksi oli terapianeule mukana! Tai sen verran perun tuosta, että sunnuntai-iltana olin valmistellut eilistä tekemällä Petäjästä resorin valmiiksi, lähinnä testatakseni puikkojen ja langan sopivuutta ohjeelle. Taisi puikot sauhuta eilisen aikana niin paljon, että kärkikavennusten kohdalla yksi Brittany sanoi sopimuksen irti katketen. Piti silti tikutella kärkikavennukset loppuun, vaikka katkenneella puikolla ;-).

Yesterday Blue1 arranged to me too even too much knitting time. Our plane was cancelled because of technical problems. Our 17.00 flight changed to 23.50 flight. So I could use all waiting time too to knitting, fortunately I got sockwork with me. So I knit head and needles in flames. I think there was too much smoke and flames, in toes Brittany's needle went broken. So rest of the toes I needed to manage with one needle broken...

3 kommenttia:

mennahuu kirjoitti...

Se onkin noissa ylläriodotuksissa kivaa kun voi ihan vailla huonoa omatuntoa vain neuloa, neuloa ja neuloa... harmittavaa tietysti jos jokin tärkeä asia jää väliin tuollaisen takia. Lentomatkailussa (ja nykyään myös junamatkailussa)tosin on aina otettava huomioon mahdollisuus että vuoro perutaan syystä tai toisesta.

Eija kirjoitti...

Vautsi! Mikä väri (koodi) siula muuten tuossa sukassa on? Näyttää tutulta.. :) Teitkö ihan samalla silmukkalukemalla kuin ohjeessa vai vähensitkö? Entä puikkojen paksuus?

Tikrun mami kirjoitti...

Mennahuu, onneksi tuli otettua tosiaan neule ihan varalta ja lentokoneessa istumista varten mukaan :-).

Eija, väri on se keskiruskea 254, taitaa olla sinullekin tuttu;-). Tein ihan ohjeen mukaisella silmukkamäärällä kun minulla on aikas tiukka käsiala ja sukat on menossa isälleni. Puikot on 2,75mm.