maanantaina, joulukuuta 01, 2008

Tulipa tässä shoppailtua vaikka olin jo päättänyt tovin aikaa sitten, että loppuvuodesta en osta lankaa, ellei ole ihan pakko.

No, ensimmäinen pakko tuli, kun kimppatilausta houkuteltiin Tapion kauppaan lauseella: Maijat on halvalla.... Ja pelkät Maijat olisivat olleet yksinäisiä, piti ottaa muutama Janne mukaan. Dropsin Kid Silk jäi silti hieman yksinäiseksi, sille tuli olo, jotta kuka ei kuulu joukkoon.

Some shopping... first from Tapion kauppa, in there was offer from Maija....

Eikä aikaakaan kun Neulekone kertoi hampusta ja tiskiräteistä... Mie tahon kanssa. Ja eikun tilausta Titityylle, jotain muutakin tarttui tietysti matkaan. Arwetan käyttäytymistä sukassa odotan mielenkiinnolla, oli kuitenkin sen verran edullista verrattuna moneen muuhun. Ei ne langat tuohon jääneet, kaikkea ei voi tähän vuodenaikaan näyttää ;-).

Then Neulekone started to talk about dishcloths from hemp. I wanted hemp too.... and from Titityy left with hemp some other yarns too....

Ei täällä ole sentään pelkästään osteltu. Tämä vielä viimeistelyvaiheessa oleva Revontuli on menossa lahjasäkkiin. Bilteman ruutuhyppypalapeli hyötykäytössä. Muutama kulma vain meinasi nousta kireän pingotuksen vuoksi, niin eikun neulekirjat töihin ;-).

I haven't been just shopping, I have knitted some too. This Revontuli goes with Santa Claus to somewhere.


Viikonlopun olin tenavien kanssa reissunpäällä. Eilen käytiin isommalla porukalla juhlistamassa ensimmäistä adventtia Turkansaaren ulkomuseossa.

I was travelling on last weekend with kids. Yesterday was first advent and we celebrate it in Turkansaari open-air museum.

Adventtihartaus oli idyllisessä, pienessä hirsikirkossa.Kun joukossa oli useampia rakennusinsinöörejä, niin tottakai sitä bongailtiin myös turvallisuusasioita ;-), oli ne huomioitu, esim. sammutuspeite hirsipilarin takana sekä alttarin sisänurkassa vaahtosammutin.

Tonttu oli jättänyt kenkänsä maitolaiturille.
Ruokailusta oli huolehdittu, oli tontulle puuroa että linnuille siemeniä.
Koska Oulussa oltiin, kuului ohjelmaan tottakai myös tiernapojat.

Hyvää joulunodotusaikaa kaikille!

Nice time of waitíng the Christmas to all!

2 kommenttia:

hekku kirjoitti...

Ihania lankoja. rentouttavaa, että muutkin sortuu hankintoihin vaikka toisin päättää.. köhköh :)

Oli mulla asiakin. Kevään sny-kierroksella sain sulta ihania silmukkamerkkejä. Oliko ne sun itse tekemiä vai jostain ostettuja? Äiti vaan kaipaili samanlaisia ja ihasteli niitä niin kovasti niin tuli mieleen yks kolmen viikon päästä oleva juttu ja siihen liittyvät paketit..

TiiQ kirjoitti...

Vitsi, toiskohan joulupukki mullekin tuommoisen pehmopalapelin... Ensimmäinen Revontuli on pingotusta vaille valmis ja mulla on Iso Ongelma, mihin minä sen isken kiinni viimeistelyyn.

Jep, lankoihin tulee sorruttua, jopa tällainen puritaani kuin meikäläinen, joka vähän shoppasi taannoin Joen Langassa Joensuussa. Ihan kuin ei olis ollut lankoja ennestäänkin tarpeeksi...