tiistaina, heinäkuuta 14, 2009

SE ON TÄÄLLÄ / IT IS HERE!!!

Ravelryn värivaihdon paketti on vihdoin täällä, sattumusten seurauksena odotutti jonkin verran yliaikaa mutta oli odotuksen arvoinen! Kiitos Eloveena!

Ensin paketista kuoriutui IHANA pötkylä, juuri minun tyyliä! Puikkorosvoksi tuo on nimitetty kirjeen mukaan.
Katsokaapa näitä yksityiskohtia!

Entäpä itse paketti, värit on justiinsa! Hyvin on Eloveena päässyt minun värimaailmaan sisälle :)
Paketissa oli vaikka mitä! Riihivillan Aarni Bloom selection -lankasetti. Täytyy selvästi tehdä syksyä varten lapaset, tulostin jo Ravelrystä juuri tuota settiä varten tarkoitetun lapasohjeen (ravelry-link). Pitää sittenkin taipua kirjoneuleen tekoon, niin hyvältä nuo langat näyttää. Lisänä oli Riihivillan hahtuvaa namivärisenä sekä Eloveenan itsevärjäämää seiskaveikkaa samassa sävymaailmassa. Voit olla varma, että tuo päätyy vielä puikoille, ei vain kertonut vielä miksi se haluaa. Kynttilöitä, mie niin rakastan kynttilänvaloa, noille löytyy (kas kummaa ;) ) juuri sopivat kynttilälasikupitkin. Ajattelevasti teetä ja panadolia, kesäflunssan hoitoon. Suloisesta nahkapussukasta löytyi vielä siemenhelmiä, nappeja ja neulojan rintanappi. Eikö olekin mahtava rintanappi!


I'm sorry but only shortly in english. We have finnish Ravelry swap, theme was colour. I got finally my package from Eloveena! Just in my colours! Everything was packaged to really cute bag :). In pictures everything else, really lot of thoughful things.

SUURKIITOS ELOVEENA!!!

1 kommentti:

Eloveena kirjoitti...

hahtuva on muuten ihan omista varastoista. en yhtään muista mistä se on :D ja eipä kestä kiitellä!