keskiviikkona, kesäkuuta 07, 2006

JEEEE, Blogger toimii, joskaan nopeudesta ei voi kehua... Ja takkuilua on kesken kirjoittelun *huoh*.

Toukokuun loppupuolella tuli välillä enemmän näperreltyä helmitöitä kuin neulottua. Tuli vielä erikoistuttua, helmitöitä valmistui vain yhteen tarkoitukseen, viinilasien jalkamerkeiksi. Tässäpä kuvatuksia:

Lahjaksi lähteneeseen Hedelmät-sarjaan koitin valikoida erilaisia hedelmiä, jotta niistä on helppo muistaa oma juomalasinsa, vaikka useamman lasillisenkin jälkeen. Pieni pettymys oli Villihelmen valmiit viinilasin merkkausrenkaat, halkaisija oli aika pieni, alkuperäinen ajatus lisäkoristelusta kaatui siihen.

TeNU-sarjan hahmot valitsin saajia ajatellen henkilökohtaisesti ja harkiten, nämä matkustivat tapaamisessa olleen käyttötestin jälkeen yksitellen eri puolille Suomea, yksi jäi tottakai itsellenikin ;-). TeNU-sarjan jalkarenkaat on kokeilu, miten piano-lanka taipuu tuohon tarkoitukseen, lopputulos: ERITTÄIN työlästä.
Rinkulat on tehty Memory Wiresta 1,5-kertaisena kieppinä. Tämä sarja jää ainakin toistaiseksi omaan käyttöön.

Valmistui toukokuun kuluessa neuleitakin. Nallukalla on käytössä "pantatut neuleet", jotka menivät lahjaksi settinä.

Viini-Jussi on ihan oma viritelmä, siitä ehkäpä tulevaisuudessa lisää.

Pipo ja kännykotelo:

Malli: Novitan nettisivut, kuviot / sävynvaihdot vähän muokkailtuna ja kännykotelon nauha kaksivärisenä I-cordina, ei yksivärisenä.

Lanka: Gjestal Nagano, harmaata ja viininpunaista, silmukkamäärät pidin ohjeiden mukaisina, vaikka olikin eri lanka kuin ohjeessa, pipoon ja kännykoteloon riitti yhteensä 50g kerä kumpaakin väriä, viininpunaista on mennyt aika vähän.

Puikot: sukkapuikot 3mm ja resoriin 2,5mm


Ei kommentteja: