keskiviikkona, kesäkuuta 14, 2006

Uskaltauduin tässä ensimmäisen kerran KIP-päivänä moikkaamaan paikallisia neulojia, en vain ehtinyt moikata kuin pikaisesti. Mutta siitä rohkaistuneena kävin eilen neulojien tapaamisessakin. Oli sen verran mukavaa, että sitä voi tulla toistekin, kiitos läsnäolijoille seurasta :-).


Käsityöt ovat viime aikoina olleet liikaa paitsiossa kiireen vuoksi, siksi esittelyyn pääsee niinkin tylsä juttu kuin verkkopontcho, ettei nyt ihan kuvatonta juttua tule. Tämäkin pontcho meni lahjaksi, oikein toiveena ja väri määrättynä, eipä muuten olisi turkoosia tullut neulottua!

Sukatkin on työn alla, tylsät perussukat, en jaksanut edes niitä keskeneräisinä kuvata, mutta löysäksi tehtynä vaaleanoranssista Woolista ovat erittäin tarpeelliset yli ysikymppiselle mummilleni. Teen ne justiinsa samanlaisiksi kuin täällä aiemmin omponvihreät sukat, joista tuli miulle itselleni aivan liian löysät, mutta löysivät oikean käyttäjän mummistani.

4 kommenttia:

Hallatar kirjoitti...

Ihana poncho!

Altocumulus kirjoitti...

Kiva poncho! Mun piti jo aiemmin kehua tuota Viini-Jussia, aivan mainio idea. Ehkä tyyliin sopisi kyllä paremmin Kossu-Jussi... ;-D

Lellu kirjoitti...

Moi! Ilotapaamisesta oli varmaan molemmin puolinen. Minun Hesan reissu meni hyvin(lue: ostin lankaa:))

DistantKnitter kirjoitti...

Hauska oli tavata!