tiistaina, kesäkuuta 20, 2006

Pieni postaus, vaikka edistyneisyyttä ei ole paljoa. Pääkopassa kyllä pyörii ideoita vaikka muille jakaa, mistäköhän saisi taiottua aikaa kaikkien ideoiden toteutukseen?

Uusi pikkutyö työn alla on verkkopontcho (nii-in... taas, tytyltä vielä puuttui oma, nyt verkkopontcho vuorostaan vaaleanpunaisesta Teddystä).

Sain jotain sentään valmiiksikin,

nämä oranssista Woolista tehdyt sukat mummilleni. Muuten perussukat, mutta kokeilin kantalapun reunan tehdä eri tavalla, että reiät ei tulisi niin suuriksi ja se onnistui, kuten kuvasta on nähtävissä. Blogimaailmasta poimimieni monien vinkkien perusteella kokeilin niin, että nurjalla puolella jätin viimeisen silmukan neulomatta ja neuloin oikealla puolella kaksi ensimmäistä, muuten tein kuten perusohje on vahvistetulle kantapäälle. Ja kuinka ollakaan reiät eivät jääneet läheskään niin suuriksi kantalapun reunassa :-).

Helmitöitäkin virittelin, hommat jäi vain kokeellisiksi yritelmiksi. Ehkäpä kuitenkin niistä vielä jotain tulee, toistaiseksi ovat vain erilaisia alkuja.

3 kommenttia:

Ripsu kirjoitti...

No sehän se ongelman ydin onkin, se vuorokaudesta puuttuva 25. tunti. Hassua, miten tietyissä paikoissa (esim. lankakaupoissa, neulelehtiä selaillessa) aina unohtaa, että neule koostuu tuhansista silmukoista ja jokainen silmukka on neulottava eikä niitä montaa sekunnissa saa aikaiseksi :)

Satu U kirjoitti...

hih hauska yhteensattuma! minä en tee niitä tossukoita mummille, vaan tyttärelleni 11 v....

DistantKnitter kirjoitti...

Tosi siististi olet saanut poimittua nuo silmukat! Täytyypä kokeilla samaa vinkkiä!