keskiviikkona, elokuuta 30, 2006

Näin tehdään tehokasta työtä, kerän molemmista päistä! Tai sitten ei... Tuo sai alkunsa, kun pähkäilin työn alla olevan Leskenlehtihuivin pituutta. Teen tuota pari mallikertaa kapeampana, parin kerän jälkeen totesin, että pituutta ei ole vielä riittävästi, mutta aika paljon kuitenkin, joten kolmas kerä on aloitettava, mutta sitä on selvästi liikaa kokonaan käytettynä. Niinpä kerän aloituksen jälkeen pähkäilin, että kuinka paljon neuloisi, ettei jäisi epämääräistä hukkakerää. Ja niin pälkähti ajatus *ping*, teenpä vauva- /taaperokoon sukat ensin toisesta päästä aloittaen ja sitten jatkan huivin loppuun loppukerällä, eipä jää hukkaa! Aika näyttää kuinka onnistunut idea tuo oli.

Tytykin on viimepäivinä malttanut olla hetken sisällä, kun Villihelmen paketti tuli viime viikon lopulla. Tässäpä pari Tytyn työtä esittelyyn:
Kännykorun paikka on ihan oikeasti tänä päivänä kännykkä, mutta toki se piti maanantaina saada koululaukkuun. Kännykkää kun ei saa kouluun viedä, niin eihän sitä muuten kavereille voi esitellä ;-).
Rannekoru on Tytyn tapaan varsinainen värien sekamelska. Tytystä ihana, äiti tykkäisi kyllä enemmän hillitymmistä helmivalinnoista... Kaulakorunkin Tyty ehti tehdä mutta siinä sattui Opelonista huono kohta ja se katkesi solmun vierestä heti kättelyssä. Se on tehty niin, että olisi äidinkin mieleen, täytyy avittaa sen korjaamisessa joku päivä.

Valmistuihan tässä Tytyn Flamingolintusetkin

Malli: Samanlainen kuin Tikrun Tiikereissä, kantapää tehty vahvistettuna, koko n. 30 (kyllä, meidän lähes kolmen vuoden ikäerolla olevat lapset omaavat tällä hetkellä hyvin samankokoiset jalat)

Lanka: Opal Regenwald Flamingo, menekki n. 38g (Tiikereihin meni saman verran)

Puikot: 3:n bambut, resori 2,5:n metallipuikoilla

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oletpas huiman nopea sukkien kanssa! Ja leskenlehtihuivi on pirteän värinen.

Tytyn korut ovat hauskoja. Kännykoru kelpaisi varmasti monelle aikuisellekin, esim. salaiselle neuleystävällesi. ;)

Riinuzka kirjoitti...

Iiihania nuo sinun työt ja upean nopeesti saat valmista jälkeä! Hauska idea tehdä pikkusukat ja lopusta huivi... voisipa melkein käyttää tuota itsekin jossain :)

Olen himoinnut helmitöitä jo pienen ikuisuuden, olisi ihana niitä esikoisen kanssa väsätä kun hän niin kovasti tykkää koruista. Vielä kuitenkin toistaiseksi välttelen villihelmen sivuille menoa, ettei tarvitsisi kohta kantaa niitä helmiä ruokalautaselle ruuan sijaan ;)

villasukka kirjoitti...

Flamingot ovat tosi herkullisen näköiset!

joko kirjoitti...

hihii! oletpa tehokas! :) kauniita nuo eläintarhan asukkaat!

Sia kirjoitti...

Hyvä idea tuon langan täsmämitoituksen kanssa!! Jämälankakerät voivat toisaalta olla "aarteita", mutta toisaalta ne vain tahtovat viedä tilaa ja ne sotkeentuu helposti.