perjantaina, elokuuta 18, 2006

Viimepäivinä on valmistuneiden töiden osuus heikonlainen, jospa sitä korvaisi shoppailut ;-)

Addit saapuivat kotimaasta, Vilmiinan Villapuodista, vihdoin on "perussarja" Addeja hallussani eli jokinpituinen versio joka koosta välillä 2.5...5.5.
On Linien langat saapuivat puolestaan Saksanmaalta, kiitos vielä kerran välikätenä toimineelle Distant Knitterille. Ruskeasävyinen Supersocke 6-fach ei vielä ole kertonut miksi haluaa, eiköhän siitä sukat kumminkin tule, oranssi Supersocke 100 Cotton haluaa ehdottomasti Jaywalkereiksi.


Tuli kannatettua myös paikallistakin lankakauppaa, josta kotiutui meille isompi siskossarja Maijaa. Nämä tulivat kylläkin vain pikavisiitille, lähtevät huomenissa pohjoisemmas anopille syntymäpäivälahjan osana. Saattaapi noista kyllä joku tykästyä meidän huusholliin niin, että palaa, joskin muotoaan muuttaneena.

3 kommenttia:

Riinuzka kirjoitti...

Ooh mitä lankoja! Ihan sormia syyhyttää vaihteeksi... Odotan malttamattomana Feather and Fanin valmistumista, jotta pääsen shoppailemaan uutta lankaa :D

Helmis kirjoitti...

Kiitos vielä ihanasta paketista!
Harmi, kun meillä oli silloin niin kiirettä matkavalmisteluissa ja muuten. Olen todella iloinnut arpavoitostani, tosin en vielä ole ihan varmaksi päättänyt millä mallilla langat käytän, kuopukselle ne kuitenkin jo (alustavasti) lupasin!
Ja silmukkamerkit ovat ihanat. Kiitos!

Tikrun mami kirjoitti...

Riinuzka, otahan Feather and Fan nähtäväksi "neulekerhoon".

Helminalle, mielenkiinnolla katselen blogiasi, koska tuttua lankaa näkyy ;-)