keskiviikkona, elokuuta 09, 2006

SUURKIITOS Salainen Ystäväni! Paketti saapui perille ja ilahdutti todella suuresti! Tässä näytille muillekin.


Nallekarkit vei junioreitten huomion, he haluavat päästä osingoille ;-). Addin puikkonallukoista olen piiiitkään haaveillut ja niitä netissä ihaillut, nyt niitä on minullakin! Nallukoista osa pääsi heti töihin :-)


Vähän muutakin kuin hehkutusta. Tytykin alkaa osoittaa myös neulesuunnittelijan elkeitä. Olen jo pitkän aikaa sitten luvannut tehdä hänelle puseron ikuisuuden marinoituneista langoista (langat ovat PALJON vanhempia kuin Tyty). Jäi vain parin viikon takaisen lankainventaarion aikaan jälleen puheen asteelle, että langoille pitäisi vain suunnitella malli, millainen pusero tehdään (nämä helteet eivät houkuttele tekemään talvineuleita...). Lankaa on tummaa lilaa vaikka yksistään puseroksi ja vaaleanpunaistakin reippaasti raidoiksi tai muuksi lisäksi. Sen jälkeen ei asiasta puhuttu, mutta tänään kotiin töistä tullessani oli Tytyllä suunnitelma valmiina!


Päävärinä se tumma lila, jonkavärisellä raidalla pusero myös alkaa helmasta. Ja siihen pitää tulla vetoketju kanssa. Ja villatakille tulee hame kaveriksi kankaasta, sen Tyty kuulemma tekee ihan itse, varmisteli minulta vain, että kuminauhaa löytyy (mitäköhän on lopputulos... No, saapi värkkäillä, siitähän sitä oppii).
Kuvasta ja selostuksesta katsoen hyvin selvä suunnitelma, eikun mallitilkkua joku päivä väsäämään!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten lahjakas Tyty! Neuletakista tulee varmasti tosi pirteä. Vähän aavistelin, että karkit taitavat joutua jaettaviksi. :)

Salainen neuleystäväsi