torstaina, elokuuta 03, 2006

Päivät hurahtaa käsistä... Helminallen paketti lähti tänään postiin, toivottavasti tulee pian perille.

Vihdoin lupaamiani tarkempia tietoja sunnuntaina esitellystä huivista. Kokoa huivilla oli ennen pingotusta 116cm x 70cm ja pingotuksen jälkeen 140cm x 80cm.


Malli: Elann, Flower Petal Shawl
Lanka: Gjestal Maija, menekki n. 210g
Puikot: 5,5 mm:n Addi 80cm pyöröpuikot

Elannin sivuille oli ilmestynyt jälleen uusi huivi-ihanuus! Hmmm, tuonkin tahdon... Kaikkien niiden jo suunnitelmissa olevien lisäksi... Mistä saa tilata sen ylimääräisen tunnin vuorokauteen? Tai vaikka parikin tuntia...

6 kommenttia:

Ripsu kirjoitti...

Ihana huivi! Mä sitten tykkään sen muodosta!

Helminalle kirjoitti...

KIITOS!!
IHANA paketti!!
Harmi, etten saa siitä enää kuvaa tänne, kun kamera on jo reissussa.

Ihanat silmukkamerkit kivalla idealla (tai taka-ajatuksella) varustettuna ja huomasin kyllä taas, että mun oikein todellinen lempivärini on sininen :)!

Nyt pitää varmaan hetikohta aloittaa seuraava ylösalasraglan :).
KIITOS!!

Tiina kirjoitti...

Huivi on hieno!

Tota muotoa kyllä vähän pohdin, eli jos toi on harteilla, niin yltääkö huivi yhtään etupuolelle?

Tikrun mami kirjoitti...

Kiitos Ripsu ja Tiina.

Tuosta huivista ei tosiaan levällään paljoa tule etupuolelle eikä näillä helteillä ole juuri käyttökokemuksiakaan kertynyt... Yhtenä iltana tovin pidin tuota hartioilla ja yllättävän hyvin pysyi kotioloissa, vaikka ei perinteisen huivin tapaan ollutkaan kunnolla etupuolella. Kunhan ilmat ja kämppä jäähtyy, niin kerron vaikka lisää kokemuksia.

KirsiÄr kirjoitti...

Hieno on. Jopa niin upea, että pitkin hampain ehkä saatan alkaa tehdäkin, vaikka malli on tekstimuodossa. En ole varmaan ikinä tehnyt ilman mallikuviokarttaa... Huh.

Tikrun mami kirjoitti...

Kirsiär: Malli on itseasiassa helppo, kun pääsee jyvälle kuvioon. Itse tein niin, että orjallisesti merkkasin aina ohjeeseen, kun olin saanut rivin valmiiksi, alussa se oli ehdoton apu, myöhemmin selvästi turhaa.