perjantaina, heinäkuuta 14, 2006

Reissussa on rähjäännytty, nyt esittelemään reissun saalista :-)

Kun kerran Helsinkiin pääsi shoppailemaan, niin missä muualla sitä kävisi kuin Menitassa. Vei muuten hiljaiseksi meidät puheliaat ekakertalaiset! Vieressä oleva Menitasaalis haluaa isoina huiveiksi. Mallit on vaan vielä hakusessa, Flavia Babystä näillä näkymin kapeahkoa suorakaidetta (Leskenlehti Ullasta?) ja Tangosta on toistaiseksi ajatuksena jonkinmoinen kolmiohuivi syys- ja talvikäyttöön. Molemmat langat IHANAN pehmeitä.

Tuli sitä koluttua Akateemisen ja Hobboksinkin valikoimiakin (etenkin Hobboksissa vierähti aikaa...). Mitään kirjaa ei vain tarttunut vielä mukaan, joitain suorastaan karsiutui "halutut"-listalta, joitain tuli listalle tietysti
lisää ;-).

Koska Kouvolassa ja ympäristössä tuli vietettyä useita päiviä, niin pitihän sitä pyörähtää myös Korian ABC:n kautta ;-). ValoVille ja ValoAnni eivät minua innostaneet, mutta mukana olleet Tyty sekä Tikru haluavat kaulaliinat pussissa olevasta ValoVillestä *huoh*. Sain sentään heidät ympäripuhuttua, että jotain muutakin raitaa kaveriksi, niinpä kirjava Samos Lollipop on Tytylle ValoVillen kaveriksi ja Vihreä Helen Tikrulle (ei akryyli kyllä muuten houkutellut, mutta se ei kutita... esim. Nallea ei voi meidän perheessä ajatella lähelle ihoa). Punainen ja musta Wool muokkautuu joku päivä Tikrulle "We call them Pirates"-pipoksi. Floricat puolestaan liittyivät muutaman jo aiemmin hankitun saman värjäyserän kaveriksi ja tulevat odottamaan sitä, että minäkin saisin hankittua itselleni Roguen ohjeen, malli houkuttelee kovasti, etenkin muokattuna vetoketjulliseksi.


Ullan Ylösalaisinneule oli loistava reissuneule! Helppo kuin mikä. Niinpä tuo valmistuikin reissun aikana. Koko on muokattu L, pidensin pikkuisen helmaa ja ranglan-levennyksiä tein yhden enemmän, jotta sain yläosan pikkuisen pidemmäksi myos. Lankana Novitan Suvi. Helma jäi vähän harmittamaan, kun tuli liiankin löysästi pääteltyä silmukat, mutta jospa se vielä siitä tasoittuu käytön myötä. Näitähän voisi tehdä vaikka lisää muokkaillen :-).

Lankojen jatkoskohdissa kokeilin ensimmäistä kertaa bleissausta kuten isäntä nimittää langanpäiden yhteenpunomista (on ihan oikea ammattitermi kuulemma, liittyy vaijeriköysien yhteenpunomiseen niin, ettei köyden kestävyys heikkene). Punoin langanpäitä yhteen n. 15 sentin matkalta. Jatkoskohdan jälki tuli tosiaan siistiä, kunhan muisti neuloa jatkoskohdan aika tiukasti. Yksi kohta tuli neulottua löysästi ja se erottuu turhankin selvästi.

8 kommenttia:

joko kirjoitti...

kiva saalis! jos olet tulossa keskiviikkona niin tuo menitan langat hipelöitäväksi :)

Ripsu kirjoitti...

Onpas ihana toi sun paitas! Varsinkin pidän sen väristä! Ja kylläpä oli taas löytynyt Isännän Valintaan lisää tavaraa ;)

Tikrun mami kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Tikrun mami kirjoitti...

Joko, kyllä on tarkoitus tulla keskiviikkona Koivistoon, täytyypä ottaa nuo mukaan.

Ripsu, eikun kokeilemaan Ullan pusero-ohjetta :-)

Tikrun mami kirjoitti...

Deletoin tuossa oman kommenttini, kun jäi liiankin vaillinaiseksi, eikä pitäjäkään näköjään pysty editoimaan. Siitä jää näköjään kuitenkin merkki, että kommentti deletoitu.

Anonyymi kirjoitti...

Here are some links that I believe will be interested

Anonyymi kirjoitti...

Here are some links that I believe will be interested

Anonyymi kirjoitti...

Hey what a great site keep up the work its excellent.
»