maanantaina, heinäkuuta 03, 2006

Täälläpäin on ilmassa sukka- ja huivimaniaa. Etenkin ihmettelen sukkamaniaani, enhän vielä muutama vuosi sitten hallinnut ollenkaan sukantekoa, vaikka neulonut olin iät ajat. Jokunen vuosi sitten ensimmäinen yritelmä meni anopin korjattavaksi, jotta siitä tuli minun jalkaa soveltuva sukkapari. Nyt alkaa perussukka onnistua ja himoitsen kokeilla yhä vain uusia ja haastavampia juttuja. Täytyy kuitenkin pikkuhiljaa edetä kokeillen uusia juttuja, ettei vain liian montaa asiaa kerralla mahdollisesti epäonnistuessaan tuo kypsähtämistä. Seuraavana odotusvuorossa on varpaista aloitetut sukat, lankakin on valmiina, aikoinaan esitelty Opalin pöllö, tiimalasikantapääkin kiinnostaa kokeilla, siihenkin taitaa olla jopa useita tapoja. Ja entäpä pitsineulesukat... malleja on pilvin pimein, joku päivä siirryn niihinkin.

Isäntä pääsi esittelemään papan valmistuneita synttärilahjasukkia. Isothan nuo on isännälle, mutta mukavampi sukkia on kuvata jalassa siitäkin huolimatta. Sukat on perus-Nallesta, violetti vanhasta jämäkerästä. Sinistä meni 70g ja violettia 30g, koko on n. 41-42. Noissakin kokeilin pientä uutta itselleni, kärjen kavennukset tein eri tavalla kuin ennen, äitini vinkkien mukaan, yksi kavennus on tehty sinisellä osalla, loput violetissa kärjessä.

Tyty innostui myös pitkästä aikaa askarteluun tulevien synttärisankareiden vuoksi. Isomummille (kuten tyty mummiani nimittää) valmistui neulahuovutettu sydän.















Ja isopapalle valmistui avaruusalus (mistäköhän idea???). Violetti piste on kuulemma isomummi ja ruskea isopappa.

5 kommenttia:

Ripsu kirjoitti...

Ai, sullahan on lahja jo valmiina! Hienoilta näyttää sukat! Samoin tytyn sydän on tosi ihana! (Arvaa muuten kuka ei oo vielä aloittanutkaan lahjan tekemistä...)

Altocumulus kirjoitti...

Hauskoja nuo neulahuovutustyöt! :) Siitä se sukkainnostus lähtee, mullakin pitsisukat odottelee vielä lankoina sopivan mallin löytämistä...

Anonyymi kirjoitti...

Here are some links that I believe will be interested

Anonyymi kirjoitti...

Your are Excellent. And so is your site! Keep up the good work. Bookmarked.
»

Anonyymi kirjoitti...

Greets to the webmaster of this wonderful site. Keep working. Thank you.
»