tiistaina, heinäkuuta 04, 2006

Tytyn kanssa piti ryhtyä helmitöihin tänään, kun piti päästä testailemaan tuliterää kamerahankintaa myös pikkuesineiden kuvauksissa. Vielä on paljon säädöissä oppimista, tässä kuitenkin ensimmäiset tulokset helmityökuvauksista.

Itselleni värkkäilin muutaman kerrosmerkin, joita papan sukkiakin tehdessä kaipailin, kun ties kuinka monetta kertaa laskin teräosan kerroksia. Tytyn helmityön käyttötarkoitusta ihmettelin...
Oli sillä kuitenkin oikea merkityskin. Lempinallelle pääkoru ja itselleen meinaa tehdä samanlaisen. On vähän kuin helmillä koristeltu kapea panta.

Huivi- ja pontchoinnostus ei varmaan vähene tulevien kirjauutuuksien myötä, Bookplussan sivuja selatessani törmäsin mahdolliseen mielenkiintoiseen uutuuteen joulumyynnissä (toivottavasti), Victorian lace today, näyttää olevan myös Amazonin sivuilla, siellä näkee muutaman otoksen myös sisällöstä.

Loppuun pieni kevennys. Eilen tytyn kanssa istuskelimme terassilla käsitöitä tehden. Välillä isäntä kutsui katsomaan pihahommia ja niitä pähkäilimme tovin. Tyty lopulta keskeytti ja sanoi "äiti, tuu jo, sun neule jäähtyy!"

7 kommenttia:

Riinuzka kirjoitti...

Oijoi, tollasen kerrosmerkin mä _ehdottomasti_ tarvitsen!

Ihanan nokkela typy sulla :D

Kati kirjoitti...

voi miten ihania kerros merkkejä! Hhrmi kun en itse viitsi väsätä tuollaisia, niillä ois käyttöä!

Altocumulus kirjoitti...

Apua, tuo kirja alkoi himottamaan kovasti. Jos tilaat, niin sitten pitää tehdä neuletreffit jonnekin Kuopiossa, niin pääsee näkemään livenä ennenkuin itse haksahtaa. ;)

Tikrun mami kirjoitti...

Altocumulus, koitan vielä itsekin hillitä itseäni kirjan suhteen... Saas nähdä kuinka kauan, kirja kuitenkin ilmestyy Bookplussan tietojen mukaan vasta marraskuussa, niin aikaa on "taistella" itsensä kanssa ;-).

Anonyymi kirjoitti...

Here are some links that I believe will be interested

Anonyymi kirjoitti...

Your site is on top of my favourites - Great work I like it.
»

Anonyymi kirjoitti...

Hmm I love the idea behind this website, very unique.
»