perjantaina, heinäkuuta 21, 2006

Blogilleni harvinainen kuvaton postaus, Pöllösukista lupaan kuvan huomenna, justiinsa päättelin viimeisen langanpätkän. Suuret toiveet on muuten kaapissa odottaville Opalin Flamingolle ja Tiikerille, jospa minun Opalin solmumäärä/-mallikertaongelmat olisi täytetty tuon Pöllön kanssa, koska muilla kommenttien mukaan on Opal ollut hyvinkin vähäsolmuista ja hyvälaatuista. Pöllökerästä on puolet mennyt, 3 solmukohtaa, joista yhdessä on mallikerran suunta vaihtunut, mitä on vielä edessä... Lankana muuten Opal on Novitan Nalleen verrattuna paljon mukavampaa neulottavaa.

Uusinta Ullaa on jo mainostettu monissa blogeissa, mutta pitää sen ilmestyminen täälläkin mainita :-). Etenkin, kun tuossa tovin aikaa sitten julkaisin kuvan neulomuksesta pienen vihjailun kera, että siitä lisää ehkä myöhemmin. Vihjailu tarkoitti juuri Ullaa, ohje oli jo siinä vaiheessa laitettu tyrkylle Ullaan ja hyvin tuo ohje näytti kelvanneen näin aloittelevaltakin ohjeidentekijältä :-).

Pieni kysymys lukijoilleni, mistä kannattaa hankkia KERIJÄ? Eli vinkkejä nettikaupoista tai Pohjois-Savon liikkeistä kaivataan. Himoitsen sitä etenkin sen vuoksi, että kaapissa odottaa 6 vyyhtiä merinosilkkiä kerimistä...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

I like it! Good job. Go on.
»

Anonyymi kirjoitti...

Very best site. Keep working. Will return in the near future.
»