tiistaina, huhtikuuta 18, 2006

Pääsiäisenä jäi neulonta ja muutkin käsityöt kyläreissujen vuoksi vähemmälle. Tuli myös käytyä katsomassa pääkaupungissa kiiltävää kromia ja jytkyjä musavehkeitä autoissa. Ja kun kerran matka vei ohi Korian ABC:n, niin pitihän siellä pysähtyä ;-). Oli vain AIKA työ keksiä suostuttelut millä sain isännän siinä kohtaa pysähtymään! Hänen mielestään kuulemma meillä on ihan tarpeeksi lankaa (kas kummaa). Hää kuulemma voisi perustaa Isännän Valinnan ja myydä mulle hyllyiltä eurolla kerä, ei tartteisi enää kauas mennä lankaostoksille... Saisin varastossa käydä hypistelemässä ihan rauhassa lankoja "kauppiaan" valvovan silman alla. No, ABC:lle päästyä edullisten pussilankojen kori huuti tyhjyyttään, olihan jo sunnuntai. Saaliiksi itselle tuli vain yksi kerä sitä omponvihreää Woolia, että saan itselleni ne uudet sukat. Ja tuo isäntä teki kunnon shoppailut! Osti 5 t-paitaa ja yhdet housut! Naljailinkin, että mitens nyt... eikös kannattanutkin pysähtyä ;-)

Alakuvassa meidän viime päivien ainoat valmistuneet tulokset. Appi oli tänään leikkauksessa, niin Tyty ja Tikru, 4v, taiteilivat paranemistoivotuskortit. Tikrun kortti on kuulemma täydellinen, poitsu näyttää monissa töissään harrastavan tuota minimalismia / pelkistystä, tuleva arkkitehtikö?



Paranemistoivotuksia Ukille

2 kommenttia:

Ripsu kirjoitti...

Voi että mua nauratti toi Isännän Valinta :D Pääseekö kauppaan ulkopuoliset?

Tikrunmami kirjoitti...

Ainakin isäntä olisi tyytyväinen "ulkopuolisista" asiakkaista ;-). En taida vain raatsia luopua monestakaan historiallisista keristä ;-), jos vaikka joku päivä niitä tarvitsee... Tulehan joku kerta kuitenkin penkomaan mitä on kahdenkymmenen vuoden takaiset Novitat