keskiviikkona, syyskuuta 27, 2006

Vierähtipä tovi edellisestä päivityksestä, mutta sittenkään ei ole juuri esiteltävää. Valmistumisrintamalla ei ole kuin salaisia juttuja, niinpä sitäkään vähää ei arvaa esitellä ;-). Täällä on jopa merkkejä jonkinasteisesta "neuleähkystä", ei jaksa edes neuloa. Vai onko se vain sitä kuuluisaa syysväsymystä, joka ilmestyy nurkkien takaa iltojen pimetessä, tiedä häntä. Sydäntä on sentään lämmittänyt kovasti kehut Leskenlehtihuivista, kiitos niistä. Huivi on päässyt näiden viilenneiden säiden myötä jokapäiväiseen käyttöön, olen yhä ihastunut tuohon lankaan, joka ei kutita kaulaa!

Yksi mikä syö myös neulojan innostusta on työ joka EI huvita. Kuinka moni innoissaan neuloo silmiinpistävän väristä keinokuitulankaa jonka kaverina on lisää keinokuitulankaa... arghhhh... Kaikkea sitä lasten toiveiden eteen kuitenkin tekee, tässä esimerkki puikoilla olevasta, Tikrulle tulevasta kaulahuivista, Novitan Valovilleä ja tummanvihreää Heleniä. Tytylle pitäisi tehdä vastaava huivi Valovillestä ja karkkiväriSamoksesta...


Blogistaniassa on sentään vireillä vaikka mitä pimenevästä syksystä huolimatta. Langattoman lokakuun jätän kyllä väliin, lokakuussa on tiedossa Helsinginkeikka ja jos vaikka tämä neuloja ehtisi jossain välissä pyörähtää vaikka Menitan kautta... Tästä pääseekin aasinsiltaa pitkin Elämänlangalle, jossa oli loistava analyysi lankavaraston anatomiasta! Taitaa aika moni tunnistaa tuolta lankavarastonsa ;-).

Socktoberfest on jopa harkinnassa, jokatapauksessa tässä on sukkia to do-listalla, mietiskellään kuitennii vielä... Tämä kuuluista aikapula...

Vaikka ei juuri valmista ole tullut, niin lankavarastoa tuli täydennettyä siitä huolimatta. PiikkoPirralta kilo upean viininpunaista Anti Tickle merinovillaa, näistä tulee vielä joku päivä itselleni villatakki, joka ei kutita. Kiitokset jälleen Distant Knitter!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Uih, miten ihanilta näyttävät nuo uudet lankasi! Otatko ne viereesi yöksi?

Lasten kaulaliinoista tulee ainakin erottuvan väriset.

Yritän pikapuoliin lievittää syysväsymystäsi.

Salainen ystävä

Anonyymi kirjoitti...

Ihana huivi tulee...noi valolangat kyllä tuo mieletöntä piristystä neulontaan. Itse teen juuri sukkia 7veikasta ja ValoVillestä. Kiitos tiistaisesta kommentista. Tänään aloitan lääkityksen ja sitten vaan odottelen sitä aurinkoa tähän risu(lanka)kasaan. Onnittelut poitsulle meni perille=)