perjantaina, heinäkuuta 28, 2006

Virkkaus ei ole vieläkään minun juttuni. Vaikka Tytyn toivoma kännykotelo valmistui paljon nopeammin kuin tovin aikaa sitten neuloen tehty Jussi-kuvioinen kännykotelo, niin silti neulomisesta pidän enemmän.


Olisiko osasyy myös siinä, että lanka oli Novitan keinokuitu-Heleniä, joka narisi koukkua vasten...

Toteutus on osin minun ja osin Tytyn, pylväs oli kuulemma vielä liian vaikea, hihnaa Tyty virkkasi enemmän.







Viereisessä kuvassa on historian havinaa. Lankoja 80-luvulta ja 90-luvun alusta, taisin olla aikamoinen lankahamsteri jo silloin! Toin ne kotipaikaltani jokin aika sitten, oli muovikassi poikineen. Lomalla ollessa ehtii monenlaista, tein nyt myös noille inventaariota. Ja kauhukseni huomasin omistavani valtavan läjän erilaisia keinokuitulankoja, kun halvalla on saanut! Löytyy sieltä sentään hyvin inhimillistä kuosia Isoveljeä 700g, se pääsee ainakin joku kerta puikoille. Ja oli siellä Novitan vanhoja tosi pehmeitä vauvalankojakin, Rondo Miniä ja Caraa, joskin molemmat on täysin keinokuitua, Carasta oli jopa vauvan pusero tekeillä palmikkokuvioilla, etu- ja takakappale valmiina, hiha aloitettu, koko täysin hämärän peitossa, samoin malli.


Löytyi myös tälläistä keinokuitukimallelankaa 500g! Mitä tästäkin sitten tekisi! Tässäpä olisikin oiva arvonnan lisämauste, kun kerran tuo 5000 on kohdallaan, tuli lähes varkain. Keksikääpä siis mihin tuota lankaa voisi käyttää! Villejä sekä vähemmän villejä ideoita kehiin! Ideoita otetaan vastaan sunnuntai-iltaan, ilmoitan sitten sunnuntai-iltana milloin arvonta päättyy.

11 kommenttia:

Lape kirjoitti...

Aika samoilla linjoilla mutta näin kesäiseen aikaan puuvillan kanssa ja joku toppi...

Raisa kirjoitti...

Joulunajan juhlia varten bolero pikkumustan seuraksi.

Anonyymi kirjoitti...

Koska tuon langan nimi on Lulu, ja mun tuttavalla on samanniminen koira niin heti aattelin että jos suvussa on koiraihmisiä niin Lulu-langasta pitäisi neuloa koiralle joko pusero (niitä jopa näkee kaupungilla nykyään) tai peite koiranpetiin.

Inkeri kirjoitti...

Tekisin juhlalaukun ja jonkinlaisen keepin tuosta langasta.

Anonyymi kirjoitti...

No (kasari) lepakkohihainen bolero / jakku talven rientoihin :).

tai sit jonkun muun langan kaveriksi ja tehosteeksi.

Anonyymi kirjoitti...

Huivia, huivia kehiin... aina tarvitaan myös juhlahuivia...

Anonyymi kirjoitti...

Mä ehdottaisin kyllä huivia tai pikkuboleroa ao langasta.

muoriska kirjoitti...

bilehileen bolero.. ihan ehdottomasti.

Anonyymi kirjoitti...

Ota kaveriksi jokin musta lanka ja tee raidallinen pitkähihainen pusero talven iloksi.

Anonyymi kirjoitti...

Bilepaidaksi sellainen naisten uunoturhapuro -paita, isoja reikiä ja vaikka saumat vinot tai paidan helmat vinoon. Kaula-aukko voisi olla hyvin iso... Jotain kivaa kasarityyliä... :D

Koettaa osallistua tällä ehdotuksella... :)

Eirene kirjoitti...

Minullakin on tuota Lulua violettina (ei tosin yhtä paljoa kuin sen sisarlanka Bajazzoa oranssina), olen itsekin pähkäillyt mitä sen kanssa tekisin. Se on mielestäni liian raskasta puseroksi (ainakin ihan yksistään, voisihan sitä yhdistää johonkin toiseen, vaikka yksiväriseen lankaan?), joten kenties jokin huivi omista Lulukeristä tulee.

Ehkä olet jo huomannutkin tämän, mutta tuota Lulua on kamalaa purkaa, erityisesti mikäli sitä neuloo/virkkaa suhteellisen pienellä puikolla/koukulla...

Kurkkailenpa myöhemmin, mitä päätit Lulusta tehdä, ehkäpä saisin itsekin hieman toteutusideoita. :)