sunnuntaina, toukokuuta 14, 2006

Hyvää äitienpäivän iltaa kaikille!

Näin äitienpäivän kunniaksi täytyy ensimmäisenä esitellä näitä äidin mussukoiden aikaansaannoksia, jotka tänään aamulla löysivät tiensä äidille sänkyyn :-). Ja hienosti oli salaisuudet säilytetty, vain vihjailuja oli etukäteen esitetty ;-)

Tyty oli askarrellut kortin lisäksi kirjanmerkin sekä valokuvakehyksen, johon oli piirretty itse päivänsankari 7-veikkaraitasukat jalassa ja mammajoukkomme "Sopivasti äiti"-paita päällä.

Tikru oli keskittynyt vuorostaan korttien tekoon, niitä olikin sitten useampia :-).
Molemmilta oli lisäksi kukkasia, Tytyltä siemestä itsekasvatettu kranssi ja Tikru oli eilen kerännyt äidille leskenlehtiä, kun ei muita kukkia ollut luonnosta löytänyt.

Tyty on Käden Taidot-kerhossa tehnyt näköjään kokeellisempaa askartelua. Ovat siellä kokeileet jos mitä, en edes tiedä kaikista systeemeistä. Savitöistä tästä puuttuu ihan oikea pintamaalattu kukkaruukku ja alusastia, johon olivat kerhossa orvokin istuttaneet.Valmiitakin töitä olisi, mutta niitä ei arvaa vielä esitellä, kun ovat lahjoja, niistä vasta myöhemmin. Fifi on sentään edistynyt, puuttuu enää 1,5 kuviokerrosta + loppukerrokset. Niinpä saatte tyytyä vain shoppailujen tuloksiin tällä erää. Merinosilkit löytyivät Lankalinjan tarjouksista ja oranssi ja kellertävä Lanett Lankamatkasta. Luumunväriselle Merinosilkille ja Laneteille on jo suunnitelmat hahmottumassa, kellertävää Lanettia pitäisi kokeilla jopa osittain värjätä, katsotaan miten tulee suunnitelma onnistumaan. Vaaleanbeiget Merinosilkit vielä odottavat ideoita, jotain pitsineuletta niistä tulee.

Ei kommentteja: