perjantaina, toukokuuta 19, 2006

Välillä sentään jotain valmista näytille :-), ei aina vain uusia ostoksia, joskaan ei mikään hyvä kuva. Mutta sen tuosta näkee, että jo aiemmin ongelmistaan tuttu Ullan Fifi tuossa on juuri pigotukseen laitettuna, täysin kasteltuna pingotettu, yläreunan leveys n. 135 cm ja korkeus 82 cm. Täytyy varmaan ottaa parempi kuva, kunhan tuo tuosta kuivuu. "Jumppahuoneen" lattialla oleva vanha käytöstä poistettu petari on näköjään monikäyttöinen, välillä lasten renkaitten alla pehmusteena, välillä äidille tarvekaluna ;-).
Mallista olisi tullut vielä kivempi, jos ylimmän kuviorivin puolikkaaksi jääneet kuviot olisi tehnyt myös ruskealla, mutta ajanpuutteessa en ehtinyt purkamaan ja tekemään uusiksi (tuo on tarkoitus ottaa mukaan huomiseen hupiaskeltamiseen rekvisiitaksi).


Malli. Fifi, Ulla
Lanka: Sofil Mimosa, keltainen ja ruskea (valkoista molemmissa seassa), materiaali 63% akryyli, 37% puuvilla, 50g kerä 185m, Made in France, lanka ostettu 80-luvulla tai 90-luvun alussa, ruskeaa n. 40g, keltaista n. 80g
Puikot. 5 mm (IHANAT Addit :-) )

Tarkoitus on ollut pitää tämä enimmäkseen käsityöblogina, mutta tänään on suivaannuttanut NIIN PALJON, että paasaan siitä tännekin. Pitkään odotettu rappauksen alkaminen VIIVÄSTYY YHÄ :-( . Laastitehdas ei saanut tehtyä meitin raplinkeja ajallaan, muuten kaikki olisi ollut kunnossa, telineitä ja rapparia myöten. Olipa kiva alkaa siirtämään sovittua rapparintuloakin :-(, niitäkään kun ei ihan puissa kasva. Ei huvittaisi asua yhtään pidempään kuin on pakko täällä muovin sisässäkään, ikkunoista ei tuon muovin läpi edes näe.

Nyt keskeneräisen Flower Petal shawlin kimppuun purkamaan enimpiä paineita...

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siitä fifistähän tuli kiva!! Eikös tuo Sofil Mimosa olekin aivan ihanan pehmeää lankaa. Oon tehnyt siitä vauvaneuleita ja ponchon kuopukselle.

Sähän oot keksinyt uuden tavan tehdä noita "reikiä", ainakin siinä lähikuvassa se näyttää ihan hauskalta :).

Ootko jo kehitellyt maskottia? Laitan ehtiessäni vähän listaa kiinnostuneista :).

Tikrunmami kirjoitti...

Sofil Mimosa on tosiaan pehmoista lankaa, tuon jälkeen Maija tuntuu kumman karkealta... Tuota marinoitunutta lankaa jäi vielä jäljellekin 6 kerää keltaista, 1 vaaleansininen ja reilu kerä ruskeaa, voi keksiä vielä vaikka mitä.

Maskotin kehittely on vielä ajatustasolla, tämä aikapula... Aivot kyllä koittaa työstää ideoita ;-), kunhan vain ehtisi niitä toteuttaa, parikin erilaista ideantynkää on muhimassa.

eusu kirjoitti...

Onpas kiva, hauska idea yhdistää Fifiin kahta väriä:))