keskiviikkona, toukokuuta 24, 2006

Miekin lueskelin ajatuksella Tikrun pohdintaa blogistaniasta kuten moni muukin. Jokunen kohta kolahti omaankin nilkkaan, mutta en pahoittanut ollenkaan mieltäni. Hienoa pohdintaa, kannattaa tutustua, jos ei ole sitä vielä lukenut. Tässä sitä voi koko ajan yrittää kehittyä luettavammaksi bloggaajaksi, pikkuhiljaa, ajan kanssa, kun on välillä vinkkejä, miten voi blogata paremminkin.

Valokuvaus etenkin on itselleni akilleenkantapää, aloittelin tutustumaan digikuvaukseen kunnolla vasta huhtikuussa blogin aloitettuani surkeatasoisella kameralla, mutta eihän sitä opi mitään, jos ei yritä. Tämä blogi on innostanut kunnolla tutustumaan kameran ominaisuuksiin ja haaveeksi on tullut ajantasaisempi ja parempi kamera heti kättelyssä.

Aasinsiltaa pitkin sitten asiaan. Hidasta tuo I-cordin neulominen *huoh*, tuohon 80-senttiseen kaksiväriseen nauhaan meni 3 iltaa totista työtä. Kuka kumman jääräpää sitten välttämättä halusi kaksivärisen... Tuo on tehty neljällä silmukalla, harmaa-viininpunainen-harmaa-viininpunainen-systeemillä.Aiemmista postauksista tutusta Fifistä vielä kerran kuva. Tuota katseltuani olen tullut siihen tulokseen, että puran vielä joku päivä tuon yläreunan ja teen nuo puolikkaat salmiakit ruskealla.


Tuli miulle tänään postiakin :-), Jari Mäeltä. Tässäkin blogissa tullaan vielä joku päivä esittelemään koolattuja lankoja. Aiemmin esitetyt keltaiset Lanetit ainakin saavat uutta sävyä. Niitä varten on tarkka suunnitelma, eriasia vain onnistuuko värjäys suunnitelmien mukaan. Ja pitihän sitä ottaa muutama ylimääräinen, joilla voi ensin harjoitella...


Täytyyhän sitä näyttää Flower Petal Shawlinkin aloitelma. Tuo on ollut viime aikoina hitaasti edistyvä, kun niin monta muuta työtä on ajanut edelle. Tulee kuitenkin ajan kanssa valmistumaan, mallia on kiva neuloa.


Valmistuihan joku aika sitten helmitöitäkin, niistä kuvia Ripsun blogissa. Kusti polki muuten pahasti harhareitille, kirjekuori matkasi 1,5 viikkoa!

Ei kommentteja: